Sistem Topladım Olmuş Mu?

Anladım hocam Yine ben 9070xt nin yazılımsal olarak Eşit olduğunu olduğunu güç olarak her şey olarak rtx 5070 den iyi olduğunu söyleyeyim de

Ayrıca rx 9070xt ninde Yazılım özellikleri var Frame generetion ve Fsr teknolojisi bilginiz olsun rtx 5070 i Dlss Ve multi frame generetion için alıyorsanız

Ama tabi hangisi içinize siniyorsa onu alın çünkü sonra diyerini alsaydım keşke adam bana bunu aldırdı filan olur Sisteminizden zevk alamazsınız
aynen hocam peki bir şey soracağım anakart yeterli demiştiniz neden başka anakart tavsiye ettiniz

aynen hocam peki bir şey soracağım anakart yeterli demiştiniz neden başka anakart tavsiye ettiniz
Hocam ileride işlemci değişme durumu olur ekstra Ram takmak istersiniz Ekstra ssd takmak istersiniz attığım b650 modelinde ekstra bu slotlar mevcut Ve Sizin anakartınıza göre Faz değerleri ve Vram soğutucular daha iyi o yüzden önerdim

Sadece oyun oynayacaksanız ve ekstra ram ssd desteği ve İşlemci değişme olayı olmayacaksa anakart kalsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hatta hocam ekstra upgrade fikriniz vesaire varsa dediklerimin üstüne anakart değişmeyi düşünoysanız attığım anakartdan daha iyi ve sadece 1k fark olan bu var fiyat performans mükemmel

Son düzenleme:
B650M-R da iki tane m2 yuvası var yani ileride ikinci m2 alırsa bir sorun yaşama durumu olmaz geçebiliyorsa geçsin tabi ama bütçe yoksa da gerek yok. 7800x3d var zaten sistemde anakartı veya vrm'leri ne kadar ısıtabilir ki 85w işlemci ortalama bir kule tipiyle ömür boyu kullanır.

B650M-R da iki tane m2 yuvası var yani ileride ikinci m2 alırsa bir sorun yaşama durumu olmaz geçebiliyorsa geçsin tabi ama bütçe yoksa da gerek yok. 7800x3d var zaten sistemde anakartı veya vrm'leri ne kadar ısıtabilir ki 85w işlemci ortalama bir kule tipiyle ömür boyu kullanır.
hocam ben sistemi dizdim böyle oldu bence iyi ileride anakartı değiştirebilirim çok iyi sayılmaz ama beni bi süre götürür zaten
1783266475744.webp

hocam ben sistemi dizdim böyle oldu bence iyi ileride anakartı değiştirebilirim çok iyi sayılmaz ama beni bi süre götürür zaten
1783266475744.webp
istediğim ekran kartı modelini satan başka hiçbiryer göremedim 3 fanlı şeklinde o yüzden fiyatı ve genel olarak cazip geldi bana

9070xt rtx 5070 den yaklaşık %15-25 arası daha güçlü Hocam bu forumda yada donanımcı bir adama sorsanız kesinlikle rx 9070xt der çünkü rtx 5070 in bir + sı olmuyor bende rtx 5080 e geçicem niyemi çünkü ondan güçlü bir amd ekran kartı yada fiyat performans bir kart çıkmadı Bende ndiviacıyım ama emin olun teknolojilerini hiç kullanmıyorum sadece saf güçü için aldım Ama bu dediklerime rağmen rtx 5070 ise peki

Sistemi bu şekilde düzenleyin ayrıca Sistemi sadece oyunlar için kullanacaksanız anakartı değişmeye gerek yok işlemciyi besler ama render ve ağır yük işlerinde besleyemez ama mini anakart olduğu için ram yada ekstra olarak ssd upgrade yapamazsınız o anakarta

Hayır bide Donanım arşivinin bir takipçisi siniz En azından rx 9070 xt yi incelediği video var Abdullah abinin en azından onu izleyin ne kadar güçlü olduğunu öyle anlarsınız kartın

Bana güvenmiyorsanız
Yorum yapacaktım ama kardeş gayet güzel parçalar ve yönlendirme yapmış dediklerini kulağa Al

Anakart, ram ve SSD değişirse daha iyi olur kanka. Kasada iyi değil ama öncelik kasa değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,458
Üyeler
198,764
Son üye
Batıkgemi

Geri