O parçalar hazır sistemlere konsa ayrı ayrı alma ile ilgili hiç bir fiyat farkı olmaz çünkü o modellerin satılma gibi bir derdi yok marka onu zaten satabilyor ama satılamayan tercih edilmeyen model markalar hazır sisteme girebilir.ya çok güzel modeller ben ne yapayım insanın canı çekiyor görünce hazır sistemlere de konmuyolar genelde .
Benim evde core 9 ultra 275hx var kesinlikle senin yaptığın yoruma katılıyorum sentetik testler yaptım imzadaki sistemdeki işlemciyi geçti içinde 5090 var sistemdeki ekran kartı ile aynı puanı yaptı ama 96 gb ram ve 4tb ssd ekran ve klavye detayına hiç girmiyorum bile 1 ay önce aldım 2.el(0'a yakın 11 ay garntili) 150k ya almıştım 6 ay 0 vade ileAbi laptop daha ucuza geliyor bu devirde şaka gibi.Hemde yakın performansı yakalayabiliyorsun.Ekran, klavye, hoparlör de bedava geliyor.
www.n11.com
Neden kaşınıyorsun sen kanzim anlayamadım ben ?@Abdullah Hacıgül Cevabınız yok mu?
Aylardır foruma sadece haterlık yapmak, kaos yaratmak için geliyor. O kadar sevmiyorsan gelme işte. Geçen 1 sayfa bir konuda diretti adam çürüttü cevap bile veremedi kaldı öyle. Çok bilmiş takılıyor anca sağdan soldan duyduklarıyla.Neden kaşınıyorsun sen kanzim anlayamadım ben ?
Hemde taşınabilir bir cihazın oluyor.Hiç mantığı kalmadı masaüstünün.Teşekkür ederim bilgi için.Güzel fiyata almışsın hayırlı olsun.Benim evde core 9 ultra 275hx var kesinlikle senin yaptığın yoruma katılıyorum sentetik testler yaptım imzadaki sistemdeki işlemciyi geçti içinde 5090 var sistemdeki ekran kartı ile aynı puanı yaptı ama 96 gb ram ve 4tb ssd ekran ve klavye detayına hiç girmiyorum bile 1 ay önce aldım 2.el(0'a yakın 11 ay garntili) 150k ya almıştım 6 ay 0 vade ile
psu su kötü malesefBu sisteme gözüm çarptı alınır mı sizce? 16gb vram iyi gibi.Game Garaj Prime S74 R5-7500F 16 GB 1 TB SSD 16 GB RTX5060Ti Dos Masaüstü Oyuncu Oem Paket Bilgisayarı Fiyatları ve Özellikleri
Game Garaj Prime S74 R5-7500F 16 GB 1 TB SSD 16 GB RTX5060Ti Dos Masaüstü Oyuncu Oem Paket Bilgisayarı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Benim soruma cevap var mı acaba? Abdullah Hacıgül bey her şeyi cevapladı bu kaldı.Aylardır foruma sadece haterlık yapmak, kaos yaratmak için geliyor. O kadar sevmiyorsan gelme işte. Geçen 1 sayfa bir konuda diretti adam çürüttü cevap bile veremedi kaldı öyle. Çok bilmiş takılıyor anca sağdan soldan duyduklarıyla.