🔥İndirim Donanım Arşivi 7500f- 5070 - 32 Ram OEM 68.499 TL- 9 Taksit

bu sistemi bize sunan efendilerimize teşekkür ederiz hemen alıyorum bir tane

ya çok güzel modeller ben ne yapayım insanın canı çekiyor görünce hazır sistemlere de konmuyolar genelde .
O parçalar hazır sistemlere konsa ayrı ayrı alma ile ilgili hiç bir fiyat farkı olmaz çünkü o modellerin satılma gibi bir derdi yok marka onu zaten satabilyor ama satılamayan tercih edilmeyen model markalar hazır sisteme girebilir.

Abi laptop daha ucuza geliyor bu devirde şaka gibi.Hemde yakın performansı yakalayabiliyorsun.Ekran, klavye, hoparlör de bedava geliyor.

Abi laptop daha ucuza geliyor bu devirde şaka gibi.Hemde yakın performansı yakalayabiliyorsun.Ekran, klavye, hoparlör de bedava geliyor.
Benim evde core 9 ultra 275hx var kesinlikle senin yaptığın yoruma katılıyorum sentetik testler yaptım imzadaki sistemdeki işlemciyi geçti içinde 5090 var sistemdeki ekran kartı ile aynı puanı yaptı ama 96 gb ram ve 4tb ssd ekran ve klavye detayına hiç girmiyorum bile 1 ay önce aldım 2.el(0'a yakın 11 ay garntili) 150k ya almıştım 6 ay 0 vade ile

bence gayet iyi fiyat şuan bu fiyata 9ay taksit imkanı olan bir sistem yok

Neden kaşınıyorsun sen kanzim anlayamadım ben ?
Aylardır foruma sadece haterlık yapmak, kaos yaratmak için geliyor. O kadar sevmiyorsan gelme işte. Geçen 1 sayfa bir konuda diretti adam çürüttü cevap bile veremedi kaldı öyle. Çok bilmiş takılıyor anca sağdan soldan duyduklarıyla.

Benim evde core 9 ultra 275hx var kesinlikle senin yaptığın yoruma katılıyorum sentetik testler yaptım imzadaki sistemdeki işlemciyi geçti içinde 5090 var sistemdeki ekran kartı ile aynı puanı yaptı ama 96 gb ram ve 4tb ssd ekran ve klavye detayına hiç girmiyorum bile 1 ay önce aldım 2.el(0'a yakın 11 ay garntili) 150k ya almıştım 6 ay 0 vade ile
Hemde taşınabilir bir cihazın oluyor.Hiç mantığı kalmadı masaüstünün.Teşekkür ederim bilgi için.Güzel fiyata almışsın hayırlı olsun.

Bu sisteme gözüm çarptı alınır mı sizce? 16gb vram iyi gibi.
psu su kötü malesef

Beyler indirim beklemekten lanet ettim 9070xt yide iptal ettiler 25 binden

Lanet olsun diyip 36 dan Asus Prime 9070xt Alınır mı?. 9 taksit var limitte yetiyor tek eksikde kart
Prime günlerinde almadım 33 e Challenger falan vardida 5060ti bekliyordum 24-25e çok bekledik artık sonlandiralim bu isi

Aylardır foruma sadece haterlık yapmak, kaos yaratmak için geliyor. O kadar sevmiyorsan gelme işte. Geçen 1 sayfa bir konuda diretti adam çürüttü cevap bile veremedi kaldı öyle. Çok bilmiş takılıyor anca sağdan soldan duyduklarıyla.
Benim soruma cevap var mı acaba? Abdullah Hacıgül bey her şeyi cevapladı bu kaldı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,257
Üyeler
198,936
Son üye
Hansı

Geri