Merhaba arkadaşlar, Steam'de sepet oluşturup en fazla kaç para verdiniz, merak ediyorum. Ben kendi oluşturduğum sepeti de koyacağım, bu sepeti bugün alacağım inşAllah.
Tek seferde 5k harcamıştımMerhaba arkadaşlar, Steam'de sepet oluşturup en fazla kaç para verdiniz, merak ediyorum. Ben kendi oluşturduğum sepeti de koyacağım, bu sepeti bugün alacağım inşAllah.
Dolara geçtikten sonra tek seferde 1000 dolar mı vay beToplamda 1k doları geçmiştir tek seferde tl iken 2k harcamıştım indirime girdikçe cs den gelen skinleri sattıkça alıyorun
Steamden ekleşelim miMerhaba arkadaşlar, Steam'de sepet oluşturup en fazla kaç para verdiniz, merak ediyorum. Ben kendi oluşturduğum sepeti de koyacağım, bu sepeti bugün alacağım inşAllah.
Toplamı 1k doları geçmiştirDolara geçtikten sonra tek seferde 1000 dolar mı vay beo zamana siz güzelinden 500+ seçin
Olur hocam ama ben multiplayer oyun oynamıyorum önceden söylemiş oliyim hesabım bu https://steamcommunity.com/profiles/76561198985675239/Steamden ekleşelim mi
Ha şimdi anladım hocam toplam 1k dolar o da iyi tek seferde 1k dolar olsa zaten baya iyi paraToplamı 1k doları geçmiştir
tek seferde tl iken 2k civarı harcamıştım
Bu oyunlara zaten çoğunlukla DRM sebebiyle sahip olamıyoruz, sizin yerinizde olsam Game Pass gibi aboneliklerle oynardım çoğu oyunları. Zaten tek sefer bırakıp oynacağımıza göre bu kadar para harcamaya değmez.Merhaba arkadaşlar, Steam'de sepet oluşturup en fazla kaç para verdiniz, merak ediyorum. Ben kendi oluşturduğum sepeti de koyacağım, bu sepeti bugün alacağım inşAllah.
Düşündüm hocam sadece oyunları beğeniyorum görüyorum birdaha steam mağazaya girip oyun aramakla uğraşmakta istemiyorum her indirim dönemi geldiği zaman diyorum keşke şunu da alsaydım o yüzden keşke şu oyunu da alsaydım bu oyunu da alsaydım dememek için bu kadar yüksek bütçeli sepet yaptım ve vakit oldukça oynuyorum hepsini oynamaya vakit oldukça inşAllah oynayacağım.Bu oyunlara zaten çoğunlukla DRM sebebiyle sahip olamıyoruz, sizin yerinizde olsam Game Pass gibi aboneliklerle oynardım çoğu oyunları. Zaten tek sefer bırakıp oynacağımıza göre bu kadar para harcamaya değmez.
Bence sepeti almadan önce en az iki kere düşünün.
Yok bu sepete dahil ettim hepsini yeni sepet bu oldu yani sekiro ve elden ring var bütün souls oyunlarıHic dikkat etmedim de en cok heralde oyundan cok cs bicaklara fln gitmistir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sen gecen sepettekileri aldin mi ? Sekiro fln soruodun y
Vay be iyiymiş bizim gib çok hrcayan var demekki hesabınıza göz atabilirmiyim bende olmayan bir şey varmı diyeben çok para harcadım ya kardeşim de benden daha çok harcıyo