Steam Sepetine En Fazla Kaç Para Harcadınız?

Steam sepetine en fazla kaç para harcadınız?

• 0-50

Oylar: 7 46.7%
  • 100-200

Oylar: 2 13.3%
  • 300-500

Oylar: 1 6.7%
  • 500+

Oylar: 5 33.3%

• Oy kullanan toplam üye
    15

XPCX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
480
Merhaba arkadaşlar, Steam'de sepet oluşturup en fazla kaç para verdiniz, merak ediyorum. Ben kendi oluşturduğum sepeti de koyacağım, bu sepeti bugün alacağım inşAllah.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-07-06 101358.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-06 101358.webp
    158.2 KB · Hit: 70
  • Ekran görüntüsü 2026-07-06 101413.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-06 101413.webp
    161.7 KB · Hit: 71
  • Ekran görüntüsü 2026-07-06 101425.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-06 101425.webp
    158.6 KB · Hit: 69
Toplamda 1k doları geçmiştir tek seferde tl iken 2k harcamıştım indirime girdikçe cs den gelen skinleri sattıkça alıyorun

Toplamda 1k doları geçmiştir tek seferde tl iken 2k harcamıştım indirime girdikçe cs den gelen skinleri sattıkça alıyorun
Dolara geçtikten sonra tek seferde 1000 dolar mı vay be :) o zamana siz güzelinden 500+ seçin

Dolara geçtikten sonra tek seferde 1000 dolar mı vay be :) o zamana siz güzelinden 500+ seçin
Toplamı 1k doları geçmiştir
tek seferde tl iken 2k civarı harcamıştım

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Merhaba arkadaşlar, Steam'de sepet oluşturup en fazla kaç para verdiniz, merak ediyorum. Ben kendi oluşturduğum sepeti de koyacağım, bu sepeti bugün alacağım inşAllah.
Bu oyunlara zaten çoğunlukla DRM sebebiyle sahip olamıyoruz, sizin yerinizde olsam Game Pass gibi aboneliklerle oynardım çoğu oyunları. Zaten tek sefer bırakıp oynacağımıza göre bu kadar para harcamaya değmez. :)

Bence sepeti almadan önce en az iki kere düşünün.

• Muhteşem
Bu oyunlara zaten çoğunlukla DRM sebebiyle sahip olamıyoruz, sizin yerinizde olsam Game Pass gibi aboneliklerle oynardım çoğu oyunları. Zaten tek sefer bırakıp oynacağımıza göre bu kadar para harcamaya değmez. :)

Bence sepeti almadan önce en az iki kere düşünün.
Düşündüm hocam sadece oyunları beğeniyorum görüyorum birdaha steam mağazaya girip oyun aramakla uğraşmakta istemiyorum her indirim dönemi geldiği zaman diyorum keşke şunu da alsaydım o yüzden keşke şu oyunu da alsaydım bu oyunu da alsaydım dememek için bu kadar yüksek bütçeli sepet yaptım ve vakit oldukça oynuyorum hepsini oynamaya vakit oldukça inşAllah oynayacağım.

Kral istek listesine at oynadıkça alırsın kaçmıyor ya erken erişim oyunu olmadığı sürece zaten fiyatı zaman geçtikçe daha da düşüyor erken erişim oyunları tam sürüme geçerken zam alıyor sadece ayrica yeni oyun alirken daha cok hypelaniyorsun kutuphanede olan bir oyunu oynamaya kiyasla sen tek celsede hepsini alarak o hypei da oldurmus oluyorsun

• İnanılmaz
Hic dikkat etmedim de en cok heralde oyundan cok cs bicaklara fln gitmistir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sen gecen sepettekileri aldin mi ? Sekiro fln soruodun y

• Beğen
Hic dikkat etmedim de en cok heralde oyundan cok cs bicaklara fln gitmistir

Sen gecen sepettekileri aldin mi ? Sekiro fln soruodun y
Yok bu sepete dahil ettim hepsini yeni sepet bu oldu yani sekiro ve elden ring var bütün souls oyunları

ben çok para harcadım ya kardeşim de benden daha çok harcıyo
Vay be iyiymiş bizim gib çok hrcayan var demekki hesabınıza göz atabilirmiyim bende olmayan bir şey varmı diye :)

Son düzenleme:
Geri