Online Oyunlardan Zevk Alıyormusunuz?

en iyisi valla boşver cs yi bf1 de de çok takılmadan oyna
Premier kasayım dedim ya hile geliyor ya afk kalıp oyundan çıkıyorlar madalyayı alayım diye 25 maç zar zor attım çıldırdım ya ilk 10 maç aşırı kanserdi ancient nefret ettiğim bir map operasyonda gelmişti premierde illa seciyor bazıları çıldırıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

war bow çok güçlü onun dışında great sword oynuoyrum vanguardta sadece okçum full tavsiyen varmı bu arada oynanış tarzı olarak
Hayatsiz gibi War cry atarak saldır ben zevk alıyorum hem düşmana hemde takıma korku saliyorum alayına dalıyorum hoşuma gidiyor

bir oyunu her gün bokunu çıkarana kadar oynarsan sıkılabilirsin. bir maçı kazanmak için emek vermen lazım kazanamıyorsan emek vermiyorsun. gereksiz yere de sinirleniyorum diyorsunuz, sinirleniyorsan oynama bize ne? madem cs maçlarında saçma sapan insanlar geliyor kendine çeki düzen vereceksin ve güven faktörünü düzelteceksin. hiç olmuyorsa faceit kasıp oynayacaksın. bf1 de yılların oyunu adamlar sadece bf1 e odaklanıp oynuyorlar binlerce saat. napsın seni görünce vurmasın mı?

bir oyunu her gün bokunu çıkarana kadar oynarsan sıkılabilirsin. bir maçı kazanmak için emek vermen lazım kazanamıyorsan emek vermiyorsun. gereksiz yere de sinirleniyorum diyorsunuz, sinirleniyorsan oynama bize ne? madem cs maçlarında saçma sapan insanlar geliyor kendi hesabına çeki düzen vereceksin ve güven faktörünü düzelteceksin. hiç olmuyorsa faceit kasıp oynayacaksın. bf1 de yılların oyunu adamlar sadece bf1 e odaklanıp oynuyorlar binlerce saat. napsın seni görünce vurmasın mı?
Faceit toxic kaynıyor denedim daha ilk maçtan alt+F4 çekiyor toxicler beyinleri yanmış yazık ortada ağlanacak bir durumda yok adam sorunu kendinde görmüyor takıma yükleniyor sonra quit atıyor 🤣

bir oyunu her gün bokunu çıkarana kadar oynarsan sıkılabilirsin. bir maçı kazanmak için emek vermen lazım kazanamıyorsan emek vermiyorsun. gereksiz yere de sinirleniyorum diyorsunuz, sinirleniyorsan oynama bize ne? madem cs maçlarında saçma sapan insanlar geliyor kendi hesabına çeki düzen vereceksin ve güven faktörünü düzelteceksin. hiç olmuyorsa faceit kasıp oynayacaksın. bf1 de yılların oyunu adamlar sadece bf1 e odaklanıp oynuyorlar binlerce saat. napsın seni görünce vurmasın mı?
Sadece bu durumu yaşayan başkalrı da varmı sromak istedim emek verme konusunda ise sadece benim emek vermem nasıl yeterli olacak takımımında emek vermesi lazım cs de ise güven faktörüm gayet yüksektir diye tahmin ediyorum aşağıya steam hesabımı bırkiyim bf1 de ise takımlar çok dengesiz bütün yüksek levelli adamlar karşıya geçip takımı yok ediyor 10 kişi oyunu biliyorsa 5e 5 dağılması doğru değilmi?

Faceit toxic kaynıyor denedim daha ilk maçtan alt+F4 çekiyor toxicler beyinleri yanmış yazık
onlar zaten ayrı alemde

Faceit toxic kaynıyor denedim daha ilk maçtan alt+F4 çekiyor toxicler beyinleri yanmış yazık
ben faceit oynuyorum toxic yerine boostlanmışlar atıyor arada. toxicler nadir oluyor. onlara da katlanacaksın. ne yapacaksın o maçta keyfine göre oynicaksın ciddiyeti bozacaksın ama kimseyle konuşmicaksın. al kanka ssg koşa koşa vur al deagle saçma sapan peekler dene, ninja falan dene düşmanı trolle

ben faceit oynuyorum toxic yerine boostlanmışlar atıyor arada. toxicler nadir oluyor. onlara da katlanacaksın. ne yapacaksın o maçta keyfine göre oynicaksın ciddiyeti bozacaksın ama kimseyle konuşmicaksın. al kanka ssg koşa koşa vur al deagle saçma sapan peekler dene, ninja falan dene düşmanı trolle
Aynen öyle faceit oynanmaz değil oynanır ama dediğin gibi chill kalacan triplere girmeyeceksin çıldırıp rahat takilacaksin

Sadece bu durumu yaşayan başkalrı da varmı sromak istedim emek verme konusunda ise sadece benim emek vermem nasıl yeterli olacak takımımında emek vermesi lazım cs de ise güven faktörüm gayet yüksektir diye tahmin ediyorum aşağıya steam hesabımı bırkiyim bf1 de ise takımlar çok dengesiz bütün yüksek levelli adamlar karşıya geçip takımı yok ediyor 10 kişi oyunu biliyorsa 5e 5 dağılması doğru değilmi?

onlar zaten ayrı alemde
öyle bir eşitsizlik varsa server değiş o zaman dostum bir sürü server var. bu yazdıklarına göre güven faktörün yüksek değildir

Aynen öyle faceit oynanmaz değil oynanır ama dediğin gibi chill kalacan triplere girmeyeceksin çıldırıp rahat takilacaksin
evet öyle yapmak lazım hayatı kendine ziyan etmeye ne gerek var

öyle bir eşitsizlik varsa server değiş o zaman dostum bir sürü server var. bu yazdıklarına göre güven faktörün yüksek değildir

evet öyle yapmak lazım hayatı kendine ziyan etmeye ne gerek var
Premier biraz sıkıntı hile çok denk geliyor adam bi önümüzde uçmadığı kalıyor yinede ban yemiyor garip şekilde

Premier biraz sıkıntı hile çok denk geliyor adam bi önümüzde uçmadığı kalıyor yinede ban yemiyor garip şekilde
csden bahsediyoruz gaben kıçını kaldırıp noktayı koyana kadar böyle.

onlar zaten ayrı alemde
Howl ekledim seni oyun gireriz istersen zengin bir kütüphanem var epic ve steamda ama sor ne oynuyorsun şuan task bar hero CS2 🤣🤣🤣

csden bahsediyoruz gaben kıçını kaldırıp noktayı koyana kadar böyle.
Overwatch kalktı mı hani önceden nova 2 3 ve üzeri olup 150 galibiyet üzerine açılıyordu yanlış hatirlamiyorsam

Howl ekledim seni oyun gireriz istersen zengin bir kütüphanem var epic ve steamda ama sor ne oynuyorsun şuan task bar hero CS2 🤣🤣🤣

Overwatch kalktı mı hani önceden nova 2 3 ve üzeri olup 150 galibiyet üzerine açılıyordu yanlış hatirlamiyorsam
evet

Bf1 chivarly2 dbd cs2 war thunder gibi online oyunlar hiç bir türlü zevk vermiyor kötü oynadığımdan değil ama sürekli yeniliyorum, bir sebepten dolayı ve sürekli oyunumdakilerle kavga ediyorum sinirim bozuluyor bu oyunlarda yensem bile zevk almıyorum daha iyi oynamak için çabalıyorum ama sonuç hep aynı millet ana bacı bırkamıyorum günlük haytta da sinirli biri değilim online oyun oynamayı temelli bırakmayı düşünüyorum benimle aynı drumu yaşayan varmı tavsiyelereniz neler?
bf1 oynayacaksan hayatsız komando olmaz lazım 1 ay önceye kadar fena oynuyordum hemde milleti fena delirtecek şekilde

yok be cs yi en son 1 yıl önce flan oynadım onun dışında xp farm yapıyordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,073
Üyeler
200,284
Son üye
Silentt

Geri