🔥 Acer Nitro 18 Aı %100 Dcı-P3 Qhd+ 165hz 3ms/Ryzen 7 350/RTX 5070ti 79.799 TL 🔥

Belliki teknik detaylar konusunda cahilsin.Daha 115w ile 140w arasında performans farkının olmadığını bilmiyorsun.Bırak işlemciyi sorgulamayı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hem bilgisiz hem çocuk olman çok hoşuma gidiyor cidden.
1783347907104.webp

Koruyup kollasana beni abi :ROFLMAO:

Belliki teknik detaylar konusunda cahilsin.Daha 115w ile 140w arasında performans farkının olmadığını bilmiyorsun.Bırak işlemciyi sorgulamayı.

Hem bilgisiz hem çocuk olman çok hoşuma gidiyor cidden.
İşlemcisi çok iyi değil o konuda haklı. Ram çöp demek yanlış 16gb günümüzde şuan yeterli mhz de 5600'dür zaten oda işlemcinin DDR5'te max sağladığı değer. Watt konusunda haklısınız 115 ile 140 arasındaki farkı afterburner'da illa görmek istiyorum dediğinizde farkedersiniz.

Ekran kartına bakarak hemen al diyorlar. Normal fiyatları bu zaten. AI 7 350 var içinde. 18 inç senin için şartsa bu modele gidebilirsin çok dedikleri gibi bir indirim söz konusu değil, neticede nitro serisi. 16'da olur dersen bekle bence. Ram sormuşlar laptopta ram olayına takılmayın masaüstü gibi değil laptop. Bu modelin içinde 5600mhz vardır. Tek slotmu olayını öğrenmek ise biraz çetrefilli.
Normal fiyatı değil.Daha düne kadar 83bine satılıyordu.Ekran kartını güçlü koyup fiyatı uçurmamak için kısmaları lazım.İşlemci konusunda kimseyi üzmez.Taş gibi performansı var.Daha güçlüleri ısınıyor zaten.Ram içinde tek kanam 5600 mhz micron çip var.Boşta slot var.

performans farkının olmaması fark olmadıgı anlamına gelmiyor oyunda fark etmeyen 3 fpsi 2 sene 3 sene sonra kaç katına cıkınca görürsün. Ai 7 350 var les gibi islemci herhangi bir gücü yok 9955hx veya eski selefi bir işlemciye göre nerden baksan %20 30 arası daha az performans veriyor. Ekran kartı ve islemci loseunu toplarsak 100k bandındaki 5070ti lı bir laptoptan ortalama -+%30 daha az performans alacak. 5070ti mobil ile 5080 mobil arasında bile bu kadar fark yok neredeyse. İyi anlatabilmisimdir umarım.

Normal fiyatı değil.Daha düne kadar 83bine satılıyordu.Ekran kartını güçlü koyup fiyatı uçurmamak için kısmaları lazım.İşlemci konusunda kimseyi üzmez.Taş gibi performansı var.Daha güçlüleri ısınıyor zaten.Ram içinde tek kanam 5600 mhz micron çip var.Boşta slot var.
Babanın markası mı acer les gibi islemci oyun icin hala konusuyorsun

Ekran kartına bakarak hemen al diyorlar. Normal fiyatları bu zaten. AI 7 350 var içinde. 18 inç senin için şartsa bu modele gidebilirsin çok dedikleri gibi bir indirim söz konusu değil, neticede nitro serisi. 16'da olur dersen bekle bence. Ram sormuşlar laptopta ram olayına takılmayın masaüstü gibi değil laptop. Bu modelin içinde 5600mhz vardır. Tek slotmu olayını öğrenmek ise biraz çetrefilli.
model kodunu youtube aratsan 2 saatlik cihaz tv incelemesi var

İşte o kadar acınası birisin ki benden yediğin laf sonrası tek tek konularımı gezip açık aramaya düşmüşsün.Bu sadece çocukların yapabileceği bir eylem.O konuya yazarsan cevabını veririm.Dediklerimi de ispatlarım.Korunmaya ihtiyacın varsada koruruz.Çocukları korurum ben.

Bu fiyata daha iyisi yok! Premium üyelik şart.

RTX 5070 Ti en ucuz laptop bu şuanda.Ekranı 18" ve %100 DCI-P3 renk gamutu var.Ekran çok güzel.İşlemcisi çok güç harcamıyor ve ısınmıyor.Performansı yeterli ve sıvı metal kullanılmış.Sadece oyun değil gündelik render ve photoshop programlarında da üzmez.Klavyesi on numara.Ram 16 GB ama bu fiyata göz ardı edilebilir.
ekran kartı 5070ti diye anakart ve malzeme kalitesini kolayca eleyebiliyorsak alabilirsiniz

İşlemci dediğin ısınır zaten, daha iyileri ısınıyor kısmına anlam veremedim. Performans kısmıyorsa ki kısmıyor, ona göre yapılıyor zaten. Kimseyi üzmez kısmı yanlış, beni üzer o işlemci mesela. Fakat batarya ömrü isteyen için HX tarafına gitmek çok kötü bir seçim olur çünkü HX'ler 1 saatte yiyor bataryayı. Ben batarya ömrü yerine HX tercih ediyorum kullanımım gereği. Fakat HX'lerde bir film bile bitiremezsiniz.

performans farkının olmaması fark olmadıgı anlamına gelmiyor oyunda fark etmeyen 3 fpsi 2 sene 3 sene sonra kaç katına cıkınca görürsün. Ai 7 350 var les gibi islemci herhangi bir gücü yok 9955hx veya eski selefi bir işlemciye göre nerden baksan %20 30 arası daha az performans veriyor. Ekran kartı ve islemci loseunu toplarsek 100k bandındaki 5070ti lı bir laptootan ortalama -+%30 daha az performans alacak. 5070ti mobil ile 5080 mobil aradında bile bu kadar fark yok neredeyse. İyi anlatabilmisimdir umarım.

Babanın markası mı acer les gibi islemci oyun icin hala konusuyorsun
Performans farkı yoksa ne fark var o zaman süper zeki arkadaşım? Bundan 5 senede geçse 140w uçmayacak.Aynı performansda olucaklar.Daha nedediğini bilmiyor.Senin o dediğin işlemcili laptopların fiyatlarından haberin var mı? Sen daha fiyat hesaplaması yapamıyorsun.Bu işlemci gayet performanslı aç youtube testlerini izle.Senin gibi işkembeden sallamıyorum.Ağzı olan konuşuyor.İşlemci oyunlarda 30w geçmiyor ve 5070ti besliyor tam performansında.Bunu yaparkende ısınmıyor.Cihaz pildeyken sarjı çok uzun gidiyor.Hiç birşeyi bilmiyorsun.Oğlum sen iyimisin? Fiyatına göre rakipsiz olduğundan bahsediyoruz.Dediğin 100k fiyatlara zaten daha iyisini bulursun.Akıl var mantık var ikiside sende yok.Utanmasa bunu almayın 100k ya şunu alın diyecek.Kendi yazdıklarıyla çelişiyor.Acerle hiç bir bağım yok.Oyun oerformansıda müthiş bir cihaz.Aç testlerini izle senin gibi cahile laf anlatamıycam.

Daha beklerim muhtemelen zaten çok dolu bir 5070ti yakalamak istiyorum bu fiyatta ya da 100k 5080 cihaz yakalasam iyi olurda baya zor gibi o

AMD Ryzen AI 7 350 yüksek enerji verimliliği sunan kategorisine göre güçlü iyi bir işlemci. CPU'ya entegre Radeon 860M grafik birimi sayesinde harici ekran kartına gerek bile duymadan pek çok oyunu iyi kalitede oynatabiliyor. Şu videonun başında görebilirsiniz:

AMD Ryzen AI 7 350 gayet verimli iyi bir işlemci, entegre Radeon 860M sayesinde harici ekran kartına gerek duymadan oyun bile oynatıyor.

Şu videonun başında görebilirsiniz:

Kas gücü olarak düşük bir işlemci. 5070Tİ beslemesi konusunda bir sıkıntı yaşanmaz, benim işlemciden beklentim farklı. Ben 5070Tİ yanına yakıştıramıyorum o işlemciyi. Tabikide ihtiyaca göre, fiyata göre vs. alınır niye alınmasın. Fakat oyuncu laptopunda enerji verimliliği benim önceliğim değil. Önceliği olan kullanıcılar için güzel bir işlemci.
Daha beklerim muhtemelen zaten çok dolu bir 5070ti yakalamak istiyorum bu fiyatta ya da 100k 5080 cihaz yakalasam iyi olurda baya zor gibi o
Denk gelirse bana özelden atarım, ama dediğin gibi böyle laptoplar sürekli indirime girmiyor belli süre takip etmek lazım.

Geri