𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 323
Önceden Razer Mouselarına bakıyordum ama bütçemde bu mouse önerildi. Ne diyorsunuz alınır mı?
Razer ergonomi ve kullanışlılık açısından iyidir de en dandik mouse ile en tepe modeli bile kronik scroll arızalı.Önceden Razer Mouselarına bakıyordum ama bütçemde bu mouse önerildi. Ne diyorsunuz alınır mı?
Aula kanadında çok bilgim yok. Teşekkürler.Alınır, özelliklerine göre fiyatı iyi ürün. Bu arada Aula biraz adlandırmanın bokunu çıkarıyor. Atıyorum Aula V9 Ultra ve Aula V9 PRO farklı modeller. Bunların plusları ise daha büyük boyutlarda yani fark yok. O yüzden boyutu büyük şart değilse (çok fark yok) uygun olan Ultra veya PRO modelinden birini alın. Ultra özellik olarak PRO'ya göre daha iyi.
https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...ablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,1566906293.html yani bunu alsam hocam 3-4 yıl götürür gibi mi dersiniz? Şu an ki mouseum Lenovo Legion m300s 2 yıldır kullanıyorum. Sensörü ara sıra takılıyor ama hala gayet güzel çalışıyor ancak yine de yeni mousea geçmek istiyorum dediğim gibi.Alınır, özelliklerine göre fiyatı iyi ürün. Bu arada Aula biraz adlandırmanın bokunu çıkarıyor. Atıyorum Aula V9 Ultra ve Aula V9 PRO farklı modeller. Bunların plusları ise daha büyük boyutlarda yani fark yok. O yüzden boyutu büyük şart değilse (çok fark yok) uygun olan Ultra veya PRO modelinden birini alın. Ultra özellik olarak PRO'ya göre daha iyi.
Evet içerisinde Realtek MCU, Omron switch (sol ve sağ tık 100 milyon), yan tuşlarda huano switch (50 milyon tıklamalı), TTC Gold tekerleği (toz vb. kaplamalarda bozulmayacak üst seviye tekerlek) ve 3950 gibi ₺3000 farelerde olan sensörü var. Yeşille işaretlenen V9 Ultra kısıtlı olanlar. Sağdaki pluslar + boyutu büyük versiyonları. Kısaca Aula serisindeki farelerde Realtek MCU'su ve TTC Gold tekerleği var, Ultra modelinde 3950, omron optic switch (mekaniğe göre biraz daha kaliteli), 600 MAh gibi farkları var. Ayrıca bir görselde serin kaplama tarzı belirtilmiş, ultra modelinde kaplama vardır herhalde. O da terlemeyi azaltıyor diyebiliriz.https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...ablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,1566906293.html yani bunu alsam hocam 3-4 yıl götürür gibi mi dersiniz? Şu an ki mouseum Lenovo Legion m300s 2 yıldır kullanıyorum. Sensörü ara sıra takılıyor ama hala gayet güzel çalışıyor ancak yine de yeni mousea geçmek istiyorum dediğim gibi.
Hocam son olarakEvet içerisinde Realtek MCU, Omron switch (sol ve sağ tık 100 milyon), yan tuşlarda huano switch (50 milyon tıklamalı), TTC Gold tekerleği (toz vb. kaplamalarda bozulmayacak üst seviye tekerlek) ve 3950 gibi ₺3000 farelerde olan sensörü var. Yeşille işaretlenen V9 Ultra kısıtlı olanlar. Sağdaki pluslar + boyutu büyük versiyonları. Kısaca Aula serisindeki farelerde Realtek MCU'su ve TTC Gold tekerleği var, Ultra modelinde 3950, omron optic switch (mekaniğe göre biraz daha kaliteli), 600 MAh gibi farkları var. Ayrıca bir görselde serin kaplama tarzı belirtilmiş, ultra modelinde kaplama vardır herhalde. O da terlemeyi azaltıyor diyebiliriz.
Alıntıyı görüntüle
Oradaki ₺300 farka 3950 sensöre değer bence. Şu ana kadar 3395 sensörlü fare kullanmadım, ama şu an alabileceğin en iyi sensörlerden biri 3950. Şimdi bir oyunda 180 atarsın 3395 takılır veya ani duraklatman (hs atmada avantaj sağlıyor) gerekir duraklamaz falan tabii olur demiyorum. Sadece ucuz sensörde yaşayabileceğin senaryolar bunlar. Yani 3395'de de çok sorun olacağını sanmıyorum, ama bütçe varsa 3950 sensörlüyü al. Yani aralarındaki kıyası yapacak kadar teknik bilgim yok. Ama FPS oyunları için 3395, 3950 ideal daha altı sorunlu ondan eminim.Hocam son olarak
Tablonuzdan bakarak
300 tl fark ile v9 pro daha ucuz.
V9 ultra ile aralarındaki fark
1.Maximum speedleri arası fark 100
2.dpi 26k ya 43k ama zaten 800 dpi kullanıyorum gereksiz bi detay.
3.En çok buna takıldım. V9 pro Paw 3395 V9 ultra Paw 3 950.
Sizce 300tl fark verilir mi? Yoksa 300tl cebimizde mi kalsın?
Çok sağolun hocam bende kupon kovalıyodum zaten.Bir de yazdım mı hatırlamıyorum, N11 bol bol kupon veriyor. Eğer önceden açtığın hesapta kupon yoksa, yeni üye kuponu gibi bir şeyleri vardı. Galiba ₺250 denk geliyor. O kuponlarla zaten ₺2300-2400 civarına mı ne denk gelmesi lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hatta şu an bilgisayar ürünlerine ₺200 kupon varmış.
Alıntıyı görüntüle
Reis sen indirim deyince bakmıştım. Şöyle garip bişey var. Alıntıyı görüntüleBir de yazdım mı hatırlamıyorum, N11 bol bol kupon veriyor. Eğer önceden açtığın hesapta kupon yoksa, yeni üye kuponu gibi bir şeyleri vardı. Galiba ₺250 denk geliyor. O kuponlarla zaten ₺2300-2400 civarına mı ne denk gelmesi lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hatta şu an bilgisayar ürünlerine ₺200 kupon varmış.
Alıntıyı görüntüle
Masaüstü tarayıcısı veya N11 uygulaması yükleyip dener misin? Gizli sekmde de de açtım ₺2503 gözüküyor. Bir de sepette başka ürün olmadığından emin olun.Reis sen indirim deyince bakmıştım. Şöyle garip bişey var. Alıntıyı görüntüle
Mouse 2503 lira bana 2721 lira üzerinden fiyat veriyo.
www.n11.com
Tamam reis olayı anladım ben. %7 elektronik ürünü varya ondan 2721 gözüküyor. Normalde 2700 fiyat ama indirimle 2500 düşmüş. Kuponlada 2250 düşüyo. Heralde daha fazla indirim gelmez değil mi? 467 lira + kargo bedava. 500 tllik falan kupon düşme ihtimali var mı bilmiyorum ama.Masaüstü tarayıcısı veya N11 uygulaması yükleyip dener misin? Gizli sekmde de de açtım ₺2503 gözüküyor. Bir de sepette başka ürün olmadığından emin olun.
Aula V9 Ultra 42000 Dpı Paw3950 Sensör 8000hz Tri-mode Kablosuz Oyuncu Mouse Rgb Omron Switch Lightweight E-spor Gaming Mouse Kırmızı Kırmızı-01 Fiyatları ve Özellikleri
Aula V9 Ultra 42000 Dpı Paw3950 Sensör 8000hz Tri-mode Kablosuz Oyuncu Mouse Rgb Omron Switch Lightweight E-spor Gaming Mouse Kırmızı Kırmızı-01 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Alıntıyı görüntüle