Yardım Max 10k SSD Önerisi.

Soulfty

80+
Reaksiyon skoru
9
Anakartımda tek ssd slotu bulunuyor 2tb ssd almayı düşünüyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var

Bu NVMe sürücüde QLC yonga kullanılıyor, uzun vadeli bir çözüm değil.

Anakartımda tek ssd slotu bulunuyor 2tb ssd almayı düşünüyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var
2TB çok elzem değilse 1TB olanlara ve SN5000 gibi BiCS5 NAND'lı ya da 990 Evo gibi seçeneklere kaymanızı öneriyorum. Çok fiyat farkı olmadığı sürece Maxio kontrolcü NVMe'leri de öneremiyorum.

Bu NVMe sürücüde QLC yonga kullanılıyor, uzun vadeli bir çözüm değil.

2TB çok elzem değilse 1TB olanlara ama SN5000 gibi BiCS5 NAND'lı ya da 990 Evo gibi seçeneklere kaymanızı öneriyorum. Çok fiyat farkı olmadığı sürece Maxio kontrolcü NVMe'leri de öneremiyorum.
Adama 2 TB lazım ondan istiyor hocam yoksa 1 TB yarı fiyatına da SSD alırsın

Anakartında tek SSD yuvası bulunuyor adamın ekstra SSD ihtiyaç olsa takamıyacak

Anakartın ne? Gen kaç destekliyor? Bir de ufak bir tavsiye butik konsol dükkanlarında dramli ve soğutuculu ssd’ler olabiliyor. Kimisi fiyata tam uyanık değil fiyatlar düşük oluyor bazı yerlerde

9500 TL'ye execia pro g2 1 tb aldım, anakartımda gen 5 desteği var roket gibi SSS inanilmaz memnunum ortalama bir gen 4 ssd muhtelemen isini görecektir. Lexar ürünler indirime giriyor takip edebilirsin.

Anakartın ne? Gen kaç destekliyor? Bir de ufak bir tavsiye butik konsol dükkanlarında dramli ve soğutuculu ssd’ler olabiliyor. Kimisi fiyata tam uyanık değil fiyatlar düşük oluyor bazı yerlerde
Asus prime b450 mk anakart mevcut bende ama geleceğede yatırım olarak almayı planlıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,365
Üyeler
198,748
Son üye
aliemree0

Geri