1.86 Boy Bana Yetmiyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Daha iyi koruyor demedim.Kızlara öyle izlenim veriyor dedim.İkisi arasında fark var.İster inan ister inanma durum böyle.Boy çok önemli aksini ispat eden ya kısadır ya da kendini böyle avutuyordur.
Tamam iste buyuk cusse koruyucu gozukuyor icgudusel mantiksiz cahilce yorum ile ornekleri verdim. Koruyucu olmak buyuk olmak degil. Sirf bu yuzden bu sekilfe dusunen biri icin kisa boyluyum demenin manasi yok 1.86 olup.

olum yani nasıl bir hayat bu 24 saat tiktok ekran süresi olanalrı ciddiye alacaksanız bütün gerçeklik algınız bükülür zaten ne kadar saçma bir muhabbet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha iyi koruyor demedim.Kızlara öyle izlenim veriyor dedim.İkisi arasında fark var.İster inan ister inanma durum böyle.Boy çok önemli aksini ispat eden ya kısadır ya da kendini böyle avutuyordur.
1 81'im muhtemelen uzarım o kadar da önemli değil

173 cm bana yetiyor artıyor bile kızların çoğu boyada bakmıyor karizma olmanız lazım çok takmayın
millet hala işi x boy beyaz ten falan sanıyor, önemli olan bi' şey var o da aura

Son düzenleme:
Benimde kısa canım çok sıkın ilerde ameliyat olacağım a.. 1.76 cüce gibi görünüyorum

Öyle olmuş 1.90 altına erkek demiyorlarmış artık
Sen kendi erkekliğinden şüpheleniyorsan problem sende.

Sen dur vızqırt birde boy söhbeti eleme.

Son düzenleme:
Şimdi ki nesil çok uzun.Dışarda benden uzun azımsanmayacak kadar kişi görüyorum.Milletin boyu 1.90 ve üzeri olmuş haberim yok.Benim boyumda veya bana yakın zaten tonla insan var.Artık kızlarında kriterleri 1.90 güncellendi.Bu boyun avantajı kalmamış.Benden küçükler daha heybetli duruyor artık.
Reis daha six pack in yok kafaya taktığın şeye bak. Osssurtma

Benimde kısa canım çok sıkın ilerde ameliyat olacağım a.. 1.76 cüce gibi görünüyorum
Ameliyat olursan ilerki zamanlar da bacakların soğukta sızlar soğuk suya giremezsin kış günün de bacaklarıj sızlar haberin olsun araştır dilerim

Reis daha six pack in yok kafaya taktığın şeye bak. Osssurtma

Ameliyat olursan ilerki zamanlar da bacakların soğukta sızlar soğuk suya giremezsin kış günün de bacaklarıj sızlar haberin olsun araştır dilerim
Dostum kaslıyım ben var yani :) Ama boy çok daha önemli.

Sen kendi erkekliğinden şüpheleniyorsan problem sende.

Sen dur vızqırt birde boy söhbeti eleme.
Ne şüphelencem artık durum böyle 1.90 altını takan yok.

Ragebait konusu. Düşenlere kolay gelsin.

Dipnot: +190’ım. Uçakta, kıyafet ararken, araba alırken neler yaşadığımı ben biliyorum.

Şimdi ki nesil çok uzun.Dışarda benden uzun azımsanmayacak kadar kişi görüyorum.Milletin boyu 1.90 ve üzeri olmuş haberim yok.Benim boyumda veya bana yakın zaten tonla insan var.Artık kızlarında kriterleri 1.90 güncellendi.Bu boyun avantajı kalmamış.Benden küçükler daha heybetli duruyor artık.
pek bi uzun boyunda yok kanki yetmememsi normal 1.86 uzun değil

Nasıl bakmıyor benim konuştuğum, takıldığım ve çıktığım tüm kızlar boya bakıyor ve kriter olarak önemsiyor.Genelide bu şekilde.İstediğin kadar erkek yakışıklı olsun eğer kısa boyluysa erkek onu istemiyor.Çünkü yanına yakışan, onu koruyup kollıyacak izlenimi veren, sırtını yaslayabileceği geniş omuzlu tercih ediyor.Daha ben bugüne kadar kısa boylu erkeği isteyen kız görmedim.
Dostum ya fena ragebait atıyorsun ya da kizlar seni begenmedikleri için böyle bahaneler sunuyor emin ol boy o kadar fark etmiyor başka bir özelliğini sevmiyorlar bahaneleri bu oluyor

Son düzenleme:
Dostum kaslıyım ben var yani :) Ama boy çok daha önemli.

Ne şüphelencem artık durum böyle 1.90 altını takan yok.
Tip olmayınca malum böyle şeylere kafayı takman normal gibi tiktoğu kaydırmayı bırak

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri