Bu yukarıdaki şahıs tamamen ai a yazdırıyor tüm cevapları. Adamın verdigi cevapla senin sordugunun alakası yok farkettiysen. Soruna gelecek olursak 12 pin den 8 pine dönüştürücün olmadıkça çalışmaz o ekran kartı.Cok bilmediğimden soruyorum o 1 adet 8 pin hangisi
Cpu icin prizden mi elektrik cekecekYeterli gelir. 2 adet 8 pin PCIe bağlantısıyla birlikte ATX 3.0 standartında PCIe bağlantısı da mevcut. En sol kısım işlemci ve anakart. Sağ kısımla şu anlık işiniz olmayabilir.
Haddini aşmazsan iyi edersin, doğru yerde AI/ML kullanıldığı yerde cevap mantıklı ve somut verileri de doğruluyorsa sakınca yok.Bu yukarıdaki şahıs tamamen ai a yazdırıyor tüm cevapları. Adamın verdigi cevapla senin sordugunun alakası yok farkettiysen. Soruna gelecek olursak 12 pin den 8 pine dönüştürücün olmadıkça çalışmaz o ekran kartı.
Somut verileri doğrulamısa benzemiyor ai. Hadi soldaki 8 pinden cekti gpu icin. Cpu ne yapacak?Haddini aşmazsan iyi edersin, doğru yerde AI/ML kullanıldığı yerde cevap mantıklı ve somut verileri de doğruluyorsa sakınca yok.
Somut verileri doğrulamısa benzemiyor ai. Hadi soldaki 8 pinden cekti gpu icin. Cpu ne yapacak?
Resmi siteye mi bakıyosun adamın attıgı fotoya mıResmî site verisine bakarak konuşalım bir de.
Alıntıyı görüntüle
Ki yine resmi siteye bakarsan da aynı kapıya cıkıyor sadece 3x8 pin varResmî site verisine bakarak konuşalım bir de.
Alıntıyı görüntüle
Resmi siteye mi bakıyosun adamın attıgı fotoya mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ki yine resmi siteye bakarsan da aynı kapıya cıkıyor sadece 3x8 pin var
dönüştürücü çıkıyorsa zaten yeter mevzu bu değil ki. Arkadas donusturucuden bahsetmemis bile soldaki cpu güç portunu kullanabilirsin demis. Daha doğrusu ai oyle demis cunku ai a sordugunda cpu nunda kullanılacagını soylemezsen akıl edemiyor denemek serbest. Ben buna karşıyım.Alıntıyı görüntüle
Kablo sayısı yeterli. 12x6 to 2 PCI-e dönüştürücüsü çıkması lazım. Ki 2 tane Pigtail'li kablo olsa yine yeter. Tek CPU/EPS kablosu i9 14900KF gibi bir işlemci takılmıyorsa yeterde artar.
Artık sahadan çekilebilirsin, kardeşim biz somut verilerle konuşuyoruz. Senin uyarına da dikkatte almadım değil, teyit de ettim. Yani bir sorun gözükmüyordu. Artık beni engelleyebilirsin çok rahatsız oluyorsan.dönüştürücü çıkıyorsa zaten yeter mevzu bu değil ki. Arkadas donusturucuden bahsetmemis bile soldaki cpu güç portunu kullanabilirsin demis. Daha doğrusu ai oyle demis cunku ai a sordugunda cpu nunda kullanılacagını soylemezsen akıl edemiyor denemek serbest. Ben buna karşıyım.
Kablo sayısı yeterli. 12x6 to 2 PCI-e dönüştürücüsü çıkması lazım. Ki 2 tane Pigtail'li kablo olsa yine yeter. Tek CPU/EPS kablosu i9 14900KF gibi bir işlemci takılmıyorsa yeterde artar.
Kimin dogru kimin ai cıkması yanlıs bilgi verdiği yazıyor bence konuda. Neyse uzatmayacagım.Artık sahadan çekilebilirsin, kardeşim biz somut verilerle konuşuyoruz. Senin uyarına da dikkatte almadım değil, teyit de ettim. Yani bir sorun gözükmüyordu. Artık beni engelleyebilirsin çok rahatsız oluyorsan.