Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Arkadaşlar tek kişiye yetecek şekilde küçük airfrylardan düşüyor mu
Hocam tek kişi olsanda imkan varsa XXL al harbi alan dar olunca pişene kadar hamura çevirir.
Biz 3 kişiyiz XXL cosori var alt ve ustte rezistans olmasına rağmen ve sık sık karıştırmaya rağmen biraz fazla koyunca airfryer dan çıkıp başka bir şey gibi pisiriyor

Arkadaşlar tek kişiye yetecek şekilde küçük airfrylardan düşüyor mu
Airfrylar'da tek kişilik dediğin zaten 5.5L olanlar. XXL falan yazmasına bakma iki tavuk pirzola koyuyorsun 5.5L haznesi doluyor neredeyse. Daha az hacimlilere bulaşma.

Hocam tek kişi olsanda imkan varsa XXL al harbi alan dar olunca pişene kadar hamura çevirir.
Biz 3 kişiyiz XXL cosori var alt ve ustte rezistans olmasına rağmen ve sık sık karıştırmaya rağmen biraz fazla koyunca airfryer dan çıkıp başka bir şey gibi pisiriyor
Airfrylar'da tek kişilik dediğin zaten 5.5L olanlar. XXL falan yazmasına bakma iki tavuk pirzola koyuyorsun 5.5L haznesi doluyor neredeyse. Daha az hacimlilere bulaşma.
Anladım teşekkürler, tek olunca büyük alıp koca şeyi ısıtasıya elektriği israf etmiyim dediydim de anladığım kadarıyla anca yetiyor

Anladım teşekkürler, tek olunca büyük alıp koca şeyi ısıtasıya elektriği israf etmiyim dediydim de anladığım kadarıyla anca yetiyor
rica ederim bnim dedigim model 8 litre bu araada yanlışım yoksa cosorinin en büyüğüydü işte

1783445487167.webp

depoda yeni gibi olarak geldi ürün 2.4ghz de 12 dowloud 0 uploud , 5ghz 140 dowloud , 20 uploud verdi
ürün sadece 5 g de kullanılır , kurulumu şaka gibi cd ile kuruyorsunuz usb taktığınızda dosya yüklemiyor gidip windows dan driver ını indireceksiniz.
modem uzaklığı 1.1 metre uzaklık arada bir tane duvar var , sizce iade etmeli miyim ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,967
Üyeler
198,872
Son üye
gragas3

Geri