Bir süredir deli gibi alacak pc arıyorum ama bir türlü bulamadım. Forumlara öneri konusu açıyorum, gelen 3 yorumdan 2 tanesi tamamen 0 bilgiyle önerilmiş parayı çer çöp edecek öneriler. Kendim dizeyim diyorum ama yeterli bilgiye sahip olmadığım için işin içinden çıkamıyorum. En sonunda özelleştirme yaparak hazır sistem almaya karar verdim. İncehesap, İtopya, Gaminggen gibi sitelere baktım ama hazır sistemlerini hiç beğenmedim. Kasa-PSU,SSD hep çöp olanlardan seçmişler. Sinerji.gen.tr diye bir site dikkatimi çekti, hazır sistemleri diğer sitelere göre daha mantıklı geldi. Hem fiyatı iyi, hem de diğerlerine nazaran 1 tık mantıklı yapılmış. Ve inisiyatif alıp özelleştirme ekleyebiliyorlar istek üzerine.
Uzun lafı kısası, sizden hem Sinerji.gen.tr'den 130 Bin TL'ye kadar hazır sistem veya sizin toplayacağınız bir pc listesi rica ediyorum(Sinerji veya İncehesap üzerinden). Ve Sinerji hakkında genel izlenimleriniz nasıldı, buradan sistem alınır mı? Bilgi almak için konu açmadım, içime sinen güzel öneriler gelirse hemen şimdi alacağım. Zaman ayırıp yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
Not: Not: Söylemeyi unutmuşum. %90 ihtimalle LoL oynuyorum ve Kick/Twitch üzerinden yayın yapacağım. Pubg gibi oyunlara girdiğimde bilgisayarım sessiz ve soğuk çalışsın istiyorum.
Uzun lafı kısası, sizden hem Sinerji.gen.tr'den 130 Bin TL'ye kadar hazır sistem veya sizin toplayacağınız bir pc listesi rica ediyorum(Sinerji veya İncehesap üzerinden). Ve Sinerji hakkında genel izlenimleriniz nasıldı, buradan sistem alınır mı? Bilgi almak için konu açmadım, içime sinen güzel öneriler gelirse hemen şimdi alacağım. Zaman ayırıp yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
Not: Not: Söylemeyi unutmuşum. %90 ihtimalle LoL oynuyorum ve Kick/Twitch üzerinden yayın yapacağım. Pubg gibi oyunlara girdiğimde bilgisayarım sessiz ve soğuk çalışsın istiyorum.
Son düzenleme: