Yardım Tekerteker PC Topluyorum Ankartta Sıra

Ram ile ekran kartı hariç toplam maliyet 41.787,07 TL oldu. Sadece oyun değil, render da alacağım başka şeyler içinde kullanacağım. Ekran kartlarında illaki indirimler olacaktır, şuan tek sıkıntı ram..
ıkıncı elde ucuz alınıp satılan sıfır ramler oluyor onlara bakabılırsın ram ıcın butcen olabıldıgınce kısıtlı ıse patrıot vıper al cl30 16 gb 12k hem oyun hem render ıcın 9700x ı tercıh edebılırsın render olarak 7800 cok daha ıyı oyun performansında 3d v tech one gecırıyor 7800 u bende topluyorum suan 9800 e param yetmdıgı ıcın 9700 e karar kıldım pısman etmeyen cok ısınmayan 65w tdp ye sahıp guzel bır ıslemcı ekran kartında da ındırım cok zor oluyor gamıng gecesınde 2 3 k kadar oynuyor nvıdıa nın getırdıgı ozellıklere ıhtıyacın yoksa amd de cok daha f/P oluyor

ıkıncı elde ucuz alınıp satılan sıfır ramler oluyor onlara bakabılırsın ram ıcın butcen olabıldıgınce kısıtlı ıse patrıot vıper al cl30 16 gb 12k hem oyun hem render ıcın 9700x ı tercıh edebılırsın render olarak 7800 cok daha ıyı oyun performansında 3d v tech one gecırıyor 7800 u bende topluyorum suan 9800 e param yetmdıgı ıcın 9700 e karar kıldım pısman etmeyen cok ısınmayan 65w tdp ye sahıp guzel bır ıslemcı ekran kartında da ındırım cok zor oluyor gamıng gecesınde 2 3 k kadar oynuyor nvıdıa nın getırdıgı ozellıklere ıhtıyacın yoksa amd de cok daha f/P oluyor
Dediğin RAM'e de sabah bakmıştım, 2.ellere de sabahtan beri bakıyorum içime sinenler olmadı.

FPS oynuyorum ben ama 9700x yaramazımı

11.299 TL ye dediğin Ram'i N11'den 6 taksit ile aldım hocam..
Her şey için hayırlısı, bir umut zamanla ram fiyatları düşerse yada indirim koparırsam güzel 32gb yükseltme yaparım..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

YouTube'dan kıyaslama videolarına bakabilirsin. 9700x genel olara 7800x3d ile 9800x3d arası performans verebiliyor gibi..
9700x fiyat performans gibi bence

Ekran kartı olmadan toplam 53.086,07 TL tuttu bu sistem bana.. ama geleceğe de yönelik sağlam sistem oldu..
6 taksit ile 8.847,6 aydan aya ödeme çıktı.. hayırlısı bakalım..

Msi B650m project zero. Kablolama arkasından yapılıyor, uygun kasa alınması lazım. Kablo temizliği efsane oluyor bu anakartla ve donanımı muazzam

Dediğin RAM'e de sabah bakmıştım, 2.ellere de sabahtan beri bakıyorum içime sinenler olmadı.
ben en dusuk 9 a gormusutm bır defa ıkıncı el pıyasası xok garıp sıfır al ozmn en azında kafan raaht olur

yarar render de alıyorsan ıkısının ortası olur eger yapabılırsen de overclock yaparsan performansı bır tık daha artıyor keyıf meselelesı tamanen

ben en dusuk 9 a gormusutm bır defa ıkıncı el pıyasası xok garıp sıfır al ozmn en azında kafan raaht olur
Bayağı baktım, aslında uygun olanlarda vardı 2.el ama içime sinmediler..
Aynen para olarak fazla vermiş olduk ama şimdi aldığım ram de bayağı iyi bence, cl30 değeri bayağı iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,767
Üyeler
199,221
Son üye
scknnet

Geri