Oguz...
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 550
Havalar sıcak bataryalı eşyaları fazla önermem durmasını şahsen.pilin soğutucu veya sıcaktan koruyucu bir özelliği yok ,önlem için.Aldım araçta dursun ya
Havalar sıcak bataryalı eşyaları fazla önermem durmasını şahsen.pilin soğutucu veya sıcaktan koruyucu bir özelliği yok ,önlem için.Aldım araçta dursun ya
İyi günlerde kullan kankam bende arabaya torpidoya ve eve koydumAldım araçta dursun ya
18600 pil var ise maksimum 3600 mah üst sınır, 21700 pil ise 5500 mah üst sınır genelde sahte değerler yaziyor bu tarz ürünlerde bende daha önce bunda büyük Çin işi almistim 4000mah yazıyor ama 1500mah pil vardıAraca ve eve aldım 2 tane 5000mAh pil yazmışlar yorumlarda ne kadar doğru bilmem.
Rica ederim hocam iyi günlerde kullan5000 sığmaz ona ya. 2000 bile olsa iyidir.
Aldım ama bende pilli olanı vardı. Pili ile uğraşmam şarj ederim bunu diye aldım bakalım, hayırlısı. Patlamaz inşallah bir yerde.
Teşekkürler paylaşım için.
Tip c mi mikro usb mi şarjı ?Yok alınır alınmaz değil 30 metre öteye idare edicek kadaf ışık veriyor .Bataryayı denemedim ne kadar gidiyor diye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Geçen sefer paylaşıldığındada fiyatı düşmüştü :S ilginç ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İyidir kötüdür birebir aynısıdır diyemem ama nasıl bir piyasa ise fiyatlarsa bir kararlılık yok
Muhtemelen micro-usb. Type-c olsa yazardı, alanlar cevap yazar muhtemelen.Tip c mi mikro usb mi şarjı ?
Bilgilendirme için teşekkürler hocam, almıştım iptal ettim. Anladığım kadarıyla da arkadaş referanslı link göndermiş. Dediğiniz üründen öneriniz var mıdır marka olarak vs ?aynı feneri 3-4 ay önce 80 lira civarına aldım aynı satıcıdan ufacık bi kutuda minik bi fener geliyor , ne harici çıkarılabilir bir pili var nede 5000 mah kapasitesi , tam test etmedim ama 40 dk civarı kullandık yandaki minik ışığını güç azaldı ama bitmeden doldurup koyduk kenara , ürün açıklamasında görselinde de 5000 mah gibi ibare yok zaten satın alacaksanız buna dikkat edin, ana ışık aydınlatması fena değil zom yapılıyor kasa metal ufak bi klips var birde type-c şarj kablosu var yarın unutmazsam resim eklerim , bunun yerine tavsiyem multifonsiyon kamp lambası alın 250 lira civarına satılıyor aydınlatması epey iyi kırmızı ışığı düdüğü çakmağı mıknatısı açacağı vs... var onlar daha kullanışlı en azından yolda belde aracınız arızalansa çakar moda alıp kaportaya mıknatısla tutturup ufak bi güvenlik önlemi mahiyetinde kullanabilirsiniz ( başımıza geldi çok faydalı oldu) yinede alır kenara koyarım diyorsanız 5000 mahı unutun![]()