Öneri Samsung S25 Ultra Şarj Aleti Önerisi.

DESMOND

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
320
Samsung S25 Ultra almayı düşünüyorum mediamarkt üzerinde 67.999TL adaptör de alayım dedim 2500TL fiyat çekiyor mediamarkt. Sorum şu aynı model kodu ile çok daha ucuza satılan yerler var onu mu almalıyım, spigen mi almalıyım, yoksa illa 2500e mediamarkt dan mı almalıyım?

Samsung S25 Ultra almayı düşünüyorum mediamarkt üzerinde 67.999TL adaptör de alayım dedim 2500TL fiyat çekiyor mediamarkt. Sorum şu aynı model kodu ile çok daha ucuza satılan yerler var onu mu almalıyım, spigen mi almalıyım, yoksa illa 2500e mediamarkt dan mı almalıyım?
hepsiburada premium ile hepsiburada saticili 45w 1099 tl hocam onu alabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hepsiburada ve amazon saticili olursa çakma olma ihtimali çok çok düşük ve internetten daha ucuza bulunuyor

Amazon Trendyol Hepsiburada buralarda genelde mediamark vatan teknosa mağazalarıda site ne ise kendi mağazsıda oluyor oralarda güvenli alabilirsiniz pahalı gelirse spigen anker ugreen bu markalarda bakabilirsin samsung uyumu olmasına dikkat et

Yedek alasım geldi o derece bedava. Kesinlikle kaçırma hocam. S24U ile kullanıyorum 2 senedir, çok memnunum

spigen 45 w ıle kullanıyorum gayet memnunum

Lenovo 68W şarj aleti S25 Ultra ile uyumlu. 1000 TL'ye satılıyor.

Ben 25w ile dolduruyorum 60wlik telefona gayet hizli doluyor yavas dolsa belki ben de alirdim
S24U'nun 45W desteği var. 25W ile 1 saat 30 dakika, 45W ile 1 saatte doluyor. 45W adaptörle 25W kablo kullanıyorum genelde xD

Lenovo 68W şarj aleti S25 Ultra ile uyumlu. 1000 TL'ye satılıyor.
Stok yok, zaten PD desteği yoksa 15W üstüne çıkmaz telefon, Samsung'un öyle bir cinsliği var

S24U'nun 45W desteği var. 25W ile 1 saat 30 dakika, 45W ile 1 saatte doluyor. 45W adaptörle 25W kablo kullanıyorum genelde xD

Stok yok, zaten PD desteği yoksa 15W üstüne çıkmaz telefon, Samsung'un öyle bir cinsliği var
mindustry hocam pd var diye önermiştir de stoğuna bakmadı sanırım

ept4511 sıcak fırsatlara açsak mı fiyat güzel geldi almak isteyen alır

Orjinal almana gerek yok boşuna para tuzağı. Ben spigen ve ugreen şarj aleti var onlarda dönüyorum şahsen. 25w bile yetiyor illede hızlı olsun dersen 45w alınabilir tabi

Stoğu gözden kaçırmışım. Vatan da aynı fiyata satıyor.

Uyumluk konusunda sorun yok. Araştırıp test sonuçlarını bir yorumda derlemiştim.

Son düzenleme:
Stoğu gözden kaçırmışım. Vatan da aynı fiyata satıyor.

Uyumluk konusunda sorun yok. Araştırıp test sonuçlarını bir yorumda derlemiştim.

'Samsung Süper Hızlı Şarj Kaosu Hakkında Bilmeniz Gerekenler' adlı paylaşımdaki yorum

hocam samsungunki 45w 1100 TL'ye düşmüş o nasıl
lenovo daha mı iyidir

Geri