Çözüldü✓ 1.5k -2.5k Arası Klavye ve Max 1.5k Mouse Arıyorum (Çok Ürün Var Kafam Karışık)

reis attığının o fiyat aralığındaki denkleri var mıdır bilemem ama benim söylediğim manyetik klavye 8k hz destekliyor baya bi özelliği var rt si falan hani hele ki fps oyunları oynuyorsa benim attığımı ben daha çok öneririm zaten yazdığım klavyr mouse 400tl aşıyor arkadaşın fiyat bandını bence 4400tl ye değer ikisidebenım demek o

reis attığının o fiyat aralığındaki denkleri var mıdır bilemem ama benim söylediğim manyetik klavye 8k hz destekliyor baya bi özelliği var rt si falan hani hele ki fps oyunları oynuyorsa benim attığımı ben daha çok öneririm zaten yazdığım klavyr mouse 400tl aşıyor arkadaşın fiyat bandını bence 4400tl ye değer ikiside
demek istediğim senın klavye hepsıburada da 1400 tl senin söyledğin ıle 800 tl fark olunca belırtmek ıstedım acaba doğru ürün mü diye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mousepad olarak şunu öneririm. Yakın zamanda test ettim, bu fiyatlardaki boyutu ve yüzeyi en iyi kare mouse pad. Large önerme nedenim fare için daha ideal, daha küçük boyutlusunu almayın.

Fare olarak bu ürünü kupon ile ₺1900-2000 civarına alabiliyorsun. Kupon gözükmüyorsa yeni N11 hesabı açmayı deneyin.

Klavye tarafında şu ürünü buldum. Eğer %100 istemiyorsanız membrana yönelmenizi öneririm, çünkü bu bütçelerdeki %75 klavyelerin switchleri iyi olmuyor.

Eğer %60 uygunsa manyetik klavyeler de var. Ben tercih etmem bu arada, %60 denedim fonksiyon tuşları lazım olunca eziyet çekiyorsunuz.

Veya bütçeyi ₺500 zorlarsan Havit'in şu klavyesini öneririm, şu an kullanıyorum. Kasası plastik ve keycapsler fiyatına göre bir ucuz kaldığından, switchden çok keycapsler ses çıkarıyor. O ses rahatsız etmezse gayet uzun ömürlü switchleri olan bir ürüne sahip olursun. Kablosu falan da iyi. Uygulama üzerindeki ayarları da gösteririm.

Manyetik klavyede mıknatıs sistemi olduğundan, teller gibi çabuk bozulan eski mekanik switchler gibi çift basma olmuyor. Ama onlarda da anakartı artık ne deniyorsa o dandikse, yer yer aynı anda basarken veya güçte bir sorun varsa, basmada sorun yaşatıyor. Havit KB904L uzun süredir kullanıyorum, böyle bir sorun yaşamadım. Ama aynı anda Dareu EK75 RT de arada kullanıyorum, onda mesela o sorunlar daha çok var. Yazılımsal diyenler de var ama var.

Kaba hesap yaptım (Amazon Prime üyeliğim falan var) kargo ücretsiz olarak Havit klavyesi hariç ₺4000 içerisinde alınıyor.
klavye bütçem max 2.5 ama 2 k daha ıyı olur

Son düzenleme:
demek istediğim senın klavye hepsıburada da 1400 tl senin söyledğin ıle 800 tl fark olunca belırtmek ıstedım acaba doğru ürün mü diye

Tüm bütçe 4K mı? Yoksa artırdınız mı? Eğer arttıysa dediğim gibi KB904L alabilirsiniz. Fare de iyi bir ürün, kuponla ₺1900-2000 denk geliyor. Mouse pad de o fiyatlarda bayağı iyi.

yandan tuşlu klavye hiç kullanjmadım görüntüsü biraz garip gelıyor sen uygun dıye mı aldın toksa bılerek yanda mı ıstedın?.ayrıc kolay alışabıldın mı
Daha önce böyle yandan olanı kullanmamıştım fakat keycapslar ışık geçirdiği için gece hiç sorun çıkarmaz çok güzel ışığı var ve ben tuşların yerini ezbere bildiğim için bakmadan yazıyorum fakat yinede bakarak yazarsanız ışık performansı güzel driverinde birsürü ışık modu var ve istediğiniz tuşa istediğiniz rengide atayabiliyorsunuz. Fazla bir sesi yok tok ve güzel bir ses var ve keycapsları kaliteli ve güzel hissettiriyor. Eski bir membran klavyeden geçtim.

Tüm bütçe 4K mı? Yoksa artırdınız mı? Eğer arttıysa dediğim gibi KB904L alabilirsiniz. Fare de iyi bir ürün, kuponla ₺1900-2000 denk geliyor. Mouse pad de o fiyatlarda bayağı iyi.
mouse padı saymassam toplam butçem 4k klavye olarak dediğim gibi 2k daha iyi olur ancak 2.5k yı zorlarım

kşu an 1400 tl olarak

1800 tl olarak

2300 tl olarak
https://www.hepsiburada.com/havit-g...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.25.9

bu ürünler arasnda ajaz daha kalırelı dıye bılıyordum ayrıkyeten öceden bu ajaz 2200 tl ye almış arkadaş sanırım hem de desenlı ona rağmen nasıl 1400 tl onu anlayamadım benı bılgılendırısenız memnun olurum

Desenli olması birşeyi değiştirmiyor kalitesiz diyen çok var ak680 önermem açıkçası ve 68 tuşlu yani f tuşları yok çok kullanışsız. Havit Kb904l alıcaktım bende 1900 e pttavm ye koymuşlardı fakat hem her tustan farklı ses çıkması hem abt plastik olması gibi şeylerden dolayı tercih etmedim.

kral benimkiyle aynı marka model ama donanım farkı var senin attığın günlük kullanım için benim aldığım ise tamamen oyun odaklı ve baya fark var aralarında tabi günlük kullanım için senin önerdiğinde olur

Klavye olarak Havit daha iyi. Ajazz o ürününü de denedim, hatta o yeşil renklisi dolabımda duruyor. Keycaps hissiyatı olarak Ajazz ürünü daha iyi, ama aşırı giriş seviyesi bir red switch var. Çift basma sorununu 3-6 ay içinde garanti yaşarsın. Havit'de manyetik switch var, yaşama ihtimalin çok düşük. Manyetik switch gamepadlerdeki hall effect gibi bir şey, artık standart da olması gerekiyor.

Forumda bazen el altından para alan veya kendi aldığı ürün diye halen manyetiğe espor işi diye bomboş sallayan tipler oluyor. Alakası yok. Manyetik hem oyun hem yazımda konforu artırdığı gibi klavyenin ömrünü de uzatıyor.

Desenli olması birşeyi değiştirmiyor kalitesiz diyen çok var ak680 önermem açıkçası ve 68 tuşlu yani f tuşları yok çok kullanışsız. Havit Kb904l alıcaktım bende 1900 e pttavm ye koymuşlardı fakat hem her tustan farklı ses çıkması hem abt plastik olması gibi şeylerden dolayı tercih etmedim.
Her tuştan farklı ses duymadım, ama sesli. Kasa plastik, keycaps o kadar kaliteli değil. Switch değil tamamen klavyenin kasa ve keycapsleri ses yapıyor.

Kendi sattıkları şeffaf keycapsleri de denemiştim, hissiyatı KB904L ile gelen göre iyiydi. Ama kasadaki o plastik, biraz esnek de basarsan da ses çıkıyor. Tam tersi elimde kasası sert plastikten (böyle alçı gibi de duran sıkı bir şey) onda mesela ne keycaps ne de kasadan ses çıkmıyor. Dareu EK75 RT ama onun da yazılımsal sorunları var.

Belki Gamepower Tirus HE80 de kupon ile falan ₺2000-2100 denk getirtilebilir. Ama testler çok doğru gelmedi. Biri elinde tutuyor bir de yavaş basıyor. Ben bakmadan hızlı yazarken ses çıkarıyor yani KB904L.

Desenli aldığın aynı ürün değildir, bu giriş seviyesi satılan Ajazz.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,559
Üyeler
199,186
Son üye
Barlas007

Geri