deadline123
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Konu Sahibi Konu Sahibi
reis attığının o fiyat aralığındaki denkleri var mıdır bilemem ama benim söylediğim manyetik klavye 8k hz destekliyor baya bi özelliği var rt si falan hani hele ki fps oyunları oynuyorsa benim attığımı ben daha çok öneririm zaten yazdığım klavyr mouse 400tl aşıyor arkadaşın fiyat bandını bence 4400tl ye değer ikisidebenım demek o
demek istediğim senın klavye hepsıburada da 1400 tl senin söyledğin ıle 800 tl fark olunca belırtmek ıstedım acaba doğru ürün mü diyereis attığının o fiyat aralığındaki denkleri var mıdır bilemem ama benim söylediğim manyetik klavye 8k hz destekliyor baya bi özelliği var rt si falan hani hele ki fps oyunları oynuyorsa benim attığımı ben daha çok öneririm zaten yazdığım klavyr mouse 400tl aşıyor arkadaşın fiyat bandını bence 4400tl ye değer ikiside
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
klavye bütçem max 2.5 ama 2 k daha ıyı olurMousepad olarak şunu öneririm. Yakın zamanda test ettim, bu fiyatlardaki boyutu ve yüzeyi en iyi kare mouse pad. Large önerme nedenim fare için daha ideal, daha küçük boyutlusunu almayın.
Fare olarak bu ürünü kupon ile ₺1900-2000 civarına alabiliyorsun. Kupon gözükmüyorsa yeni N11 hesabı açmayı deneyin.
Klavye tarafında şu ürünü buldum. Eğer %100 istemiyorsanız membrana yönelmenizi öneririm, çünkü bu bütçelerdeki %75 klavyelerin switchleri iyi olmuyor.
Eğer %60 uygunsa manyetik klavyeler de var. Ben tercih etmem bu arada, %60 denedim fonksiyon tuşları lazım olunca eziyet çekiyorsunuz.
Veya bütçeyi ₺500 zorlarsan Havit'in şu klavyesini öneririm, şu an kullanıyorum. Kasası plastik ve keycapsler fiyatına göre bir ucuz kaldığından, switchden çok keycapsler ses çıkarıyor. O ses rahatsız etmezse gayet uzun ömürlü switchleri olan bir ürüne sahip olursun. Kablosu falan da iyi. Uygulama üzerindeki ayarları da gösteririm.
Manyetik klavyede mıknatıs sistemi olduğundan, teller gibi çabuk bozulan eski mekanik switchler gibi çift basma olmuyor. Ama onlarda da anakartı artık ne deniyorsa o dandikse, yer yer aynı anda basarken veya güçte bir sorun varsa, basmada sorun yaşatıyor. Havit KB904L uzun süredir kullanıyorum, böyle bir sorun yaşamadım. Ama aynı anda Dareu EK75 RT de arada kullanıyorum, onda mesela o sorunlar daha çok var. Yazılımsal diyenler de var ama var.
Kaba hesap yaptım (Amazon Prime üyeliğim falan var) kargo ücretsiz olarak Havit klavyesi hariç ₺4000 içerisinde alınıyor.
Son düzenleme: