Vatan Bilgisayar Toplama PC'deki Montaj Hatası

Reaksiyon skoru
53
2024 yılında biomdaki sistemi vatandan aldım iş güç derken 2 gün önce işlemci artık 100° leri gördüğü için bir termal macun değişimi yapayım dedim. Cpu fanını söktüm ve altındaki sürprize inanamadım.
1000046398.webp

Etileti söküp gerekli işlemleri de yapıp sıcaklığı yükte 85°lere düşürdüm.

Demem o ki bilgisayar toplama seçeneğini işaretleseniz de bilgisayar geldikten sonra bir kontrol edin böyle montaj hatası vs var mı diye. Bak bende çıktı bu bilgisayarı 2 yıldır böyle kullanıyormuşum meğersem. Vatandan aldıysanız özellikle dikkat edin :D

Son düzenleme:
2024 yılında biomdaki sistemi vatandan aldım iş güç derken 2 gün önce işlemci artık 100° leri gördüğü için bir termal macun değişimi yapayım dedim. Cpu fanını söktüm ve altındaki sürprize inanamadım.
Alıntıyı görüntüle

Demem o ki bilgisayar toplama seçeneğini işaretleseniz de bilgisayar geldikten sonra bir kontrol edin böyle montaj hatası vs var mı diye. Bak bende çıktı bu bilgisayarı 2 yıldır böyle kullanıyormuşum meğersem. Vatandan aldıysanız özellikle dikkat edin :D
2 yıldır nasıl farketmedin

Benim eski kasamı teslim aldığımda kablolamayı çok kötü yapmış mağazada toplayan kişi. Ürünü teslim aldıktan sonra genel bi kontrol etmek lazım.

2 yıl nasıl dayandın? Ben 5 dk anormallik görsem çıkarır bakarım

Alıntıyı görüntüle

Şuan zaten demonte yolluyorlar kendin toplatıyorsun ama benim sistemim de kötü toplanmıştı, sistemi başka kasaya aktarmak için komple sökmek isteyince işkence çekmiştim yalama yapmış vidalar saçma sağan yerden geçirilen kablolar falan 😀

Gamegaraj dan aldigim pc de sogutucunun o stickeri sogutucunun kutusunun ustune yapistirilmis gelmisti. Sanirim cikardik merak etme diye orda hos detay veya tesaduf.

Konudan bağımsız geçen Teknosa'ya iş görüşmesine gittim. Mağaza ki çalışanların %80'inden daha bilgiliyim. Bana içeride sordukları soru "insanlar zaten teknosa tabelasına geliyorlar sen yanında virüs programı lisans satabilecek misin(kazıklayabilecek misin)" diye sordular. Bir de kariyer mi planlıyorsun para kazanmaya mı geldin diyor. Dönüş yapacağız dediler dönmediler. Bütün bu mağazalarda okuma yazması bile düşük olan insanları yalakayla torpille bilgiye değil de ikna kuvveti yüksek kişilerle çalışırlarsa böyle sorunlar oluyor. Bu kasayı kim topladıysa iş saati içiresinde YouTube'dan 2 3 video izleyip toplamayı öğrendiğine yemin edebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,134
Üyeler
199,097
Son üye
HasanB01

Geri