Y YouNess 80+ Katılım 23 Haziran 2026 Mesajlar 24 Reaksiyon skoru 2 8 Temmuz 2026 #1 Qcy h3 lite kulaklık pc de kullanılır mı ben bu yıl oyun kodlama video edit için laptop alacağım elimde halihazırda qcy h3 lite kulaklığını müzik dinlemek film dizi falan izlemek için kullanıyodum pc içinde kullanılır mı
Qcy h3 lite kulaklık pc de kullanılır mı ben bu yıl oyun kodlama video edit için laptop alacağım elimde halihazırda qcy h3 lite kulaklığını müzik dinlemek film dizi falan izlemek için kullanıyodum pc içinde kullanılır mı
Y Yusuf Aytan 80+ Katılım 12 Kasım 2025 Mesajlar 13 Reaksiyon skoru 4 8 Temmuz 2026 #2 Hem Bluetooth hem kablo ile kullanabilirsiniz bende de aynı kulaklıktan var
Y YouNess 80+ Katılım 23 Haziran 2026 Mesajlar 24 Reaksiyon skoru 2 8 Temmuz 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Kablolu kullanılırken mikrofon çalışıyomu hocam gemini çalışmıyor demişti daha önce çok güvenmedim ama gemini a Yusuf Aytan yazmış: Hem Bluetooth hem kablo ile kullanabilirsiniz bende de aynı kulaklıktan var Devamı için tıklayın...
Kablolu kullanılırken mikrofon çalışıyomu hocam gemini çalışmıyor demişti daha önce çok güvenmedim ama gemini a Yusuf Aytan yazmış: Hem Bluetooth hem kablo ile kullanabilirsiniz bende de aynı kulaklıktan var Devamı için tıklayın...
Y Yusuf Aytan 80+ Katılım 12 Kasım 2025 Mesajlar 13 Reaksiyon skoru 4 8 Temmuz 2026 #4 YouNess yazmış: Kablolu kullanılırken mikrofon çalışıyomu hocam gemini çalışmıyor demişti daha önce çok güvenmedim ama gemini a Devamı için tıklayın... Onu bilmiyorum hocam valla
YouNess yazmış: Kablolu kullanılırken mikrofon çalışıyomu hocam gemini çalışmıyor demişti daha önce çok güvenmedim ama gemini a Devamı için tıklayın... Onu bilmiyorum hocam valla