Delircem ben duyamadım asla dolbly alırım rahat ses kasmaya yarıyorsa ama kulaklık şuan yok hemen alırım yeterki ayak sesi kasıyorsa progamda alırımBen herhangi bir sorun yaşamadım ses kasma olarak. Ses seviyesi 90'da oynadım, 80'de oynanılabilir bir seviye ama ben biraz daha bangır bangır olsun sesler istedim. Bir el Dolby ile bir el kulaklığın kendi ayarı ile girdim. Yakın mesafeyi de uzak mesafeyi de çok rahat duyabildim, düşman konumunu kestirmekte hiç güçlük çekmedim.
havitsmart.com
budamı türkiyemi gelicek galiba deri padli buArkadaşlar havit atk n9 proyu kendi adıyla çıkardıktan sonra durmamış şimdide mchose v9 pro modelını kendı ısımlerıyle cıkarttılar ama trye gelirmi bilmem
![]()
HAVIT Gaming Headphones H2015YG Quad-Mode
Stop losing fights to audio delay. Quad-mode wireless headphones with 15ms latency and spatial audio put you ahead. 53mm drivers deliver competitive.havitsmart.com
evet oyle mchose v9 pronun aynısıbudamı türkiyemi gelicek galiba deri padli bu
hangi uygulamayı yükleyip hangi ayarları yapmalıyız bugün beyaz olanı elime ulaştıBen tam tersi uygulamadaki EQ ile daha da kalite artıyor gibi geldi. Ama her ayarda iyi olmuyor. Mesela 7.1 ayarı sesi biraz daha azaltıyor. Bir de %70-80 sonra basslar sürücüleri titretiyor o biraz müzik dinlerken beni rahatsız etti.
Bir de kesinlikle kendi uygulamasını yüklemeyin, o bayağı bozuyor.
Tak çalıştır cs2 denermisin reis ayak sesleri rekabetcide nasıl yakın ayak sesleri kasamadım benhangi uygulamayı yükleyip hangi ayarları yapmalıyız bugün beyaz olanı elime ulaştı
düz haliyle iyi değil üst düzey ses kasmak için reis ayar yapıp bi kaç kod ayarlaman lazım cs2 ayak sesi için 20k eloda bunla test yapsam yerler beniTak çalıştır cs2 denermisin reis ayak sesleri rekabetcide nasıl yakın ayak sesleri kasamadım ben
Desktop driver indir. N9 olarak görüyor, oradaki hazır EQ'leri deneyebilirsin. ATK üyeliği oluşturup girersen, topluluğun oluşturduğu EQ'leri de kullanabilirsin.hangi uygulamayı yükleyip hangi ayarları yapmalıyız bugün beyaz olanı elime ulaştı
www.atk.store
Doğruda yinede bi test edersen sevinirim streo modda test edermisin nasıl mikrofon tusuna 2 defa basınca streo ve 7.1 arası geçiyordüz haliyle iyi değil üst düzey ses kasmak için reis ayar yapıp bi kaç kod ayarlaman lazım cs2 ayak sesi için 20k eloda bunla test yapsam yerler beni![]()
evet yaptım şuan popüler online oyunların hepsine özel eq ayarı var, ve cidden iyi yapmışlar 1800tlye aldım bu fiyata alabiliyorsanız hiç düşünmeyin. bu fiyata daha ne bekliyor olabilirsinizki :dDesktop driver indir. N9 olarak görüyor, oradaki hazır EQ'leri deneyebilirsin. ATK üyeliği oluşturup girersen, topluluğun oluşturduğu EQ'leri de kullanabilirsin.
ATK HUB | All-in-One Software for ATK Devices
Easily manage your ATK mouse, keyboard, or headset with ATK HUB. Customize performance, lighting, macros, and stay updated with one powerful tool.www.atk.store
Uygulamasını falan yükleyip bir ayar yaptıysan veya harici bir EQ kullandıysan sıfırlamayı deneyin. Bir de %60-80 civarına falan çekin. Ben de %80 üstünde basslar çok titrediğinden %75 falan kullanıyorum. Ayrıca konuda önerdiğim ATK uygulamasını da yükleyin, ondaki EQ ayarları kulaklığı daha iyi hale getiriyor. Yine de varsa iade veya değişim isteyin.Hiç dip ses sorunu yaşayan var mı? Kablolu modda sıkıntı yok ama 2.4 GHz dongle modunda dip ses geliyor bendeki kulaklıkta. Özellikle YouTube veya X'e girince herhangi bir şey çalmasa bile gelen dip ses artıyor.