mfm125
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,627
NedenkiGüzel fırsat parası olana hayırlı olsun. Ama şahsi düşüncem 1 ay içinde daha alternatif kampanyalar olur.
NedenkiGüzel fırsat parası olana hayırlı olsun. Ama şahsi düşüncem 1 ay içinde daha alternatif kampanyalar olur.
İndirimli sistem mi beklenmeli yoksa alınmalı mı sizce
Bu tarz yorum yapmak bana göre çok yanlış hocam çünkü bir indirimin kesin olacağını zaman mekan bilmeden yorumlamak ve bunu almak isteyen adamı sadece bu yorumunuzdan ötürü gereksiz beklentiye sokmak yanlış. Bilmiyorum doğru değil sanki ya.Oyun oynayacak olan 9070xt indirimi beklesin
Evet limitten dolayı alamamıştım o tarz bir şey bekliyorum umarım gelir tekrarBu kartla i5 245k islecili Oem kasayi sanirim 52 bine satmisti yanlis hatirlamiyorsam bir iki hafta once
Ne gereksiz yorumu, burası teknoloji forumu? Sen mi karar veriyorsun benim yorumumun gerekliliğine? Benzer fiyatta çok çok daha iyi bir kart varken şahsi fikrim bu alınmazBu tarz yorum yapmak bana göre çok yanlış hocam çünkü bir indirimin kesin olacağını zaman mekan bilmeden yorumlamak ve bunu almak isteyen adamı sadece bu yorumunuzdan ötürü gereksiz beklentiye sokmak yanlış. Bilmiyorum doğru değil sanki ya.
2 fanlı versiyondu ekran kartı hocam fiyat 55.5 tuBu kartla i5 245k islecili Oem kasayi sanirim 52 bine satmisti yanlis hatirlamiyorsam bir iki hafta once
Alınmıyor Stok adedine ulaşıldı diyorlar.
Yani adam senin fikrinden dolayı indirim bekliyor, o indirim gelmeyince bu sefer almak istediğine de ulaşamıyor. Çoğunluğun dediği şeye aykırı yorum yapmak seni bilgili yapmaz. Cool davranıcam diye fanboyluk yapma. Bunu alacak kişi de cayır cayır oyun da oynar. İşini de görür.Ne gereksiz yorumu, burası teknoloji forumu? Sen mi karar veriyorsun benim yorumumun gerekliliğine? Benzer fiyatta çok çok daha iyi bir kart varken şahsi fikrim bu alınmaz
Valla 27 ye amazon depoda yakalayıp iade etmiştim 2 gün önce.Banka kampanyası var diye alacaktım bunu yoksa aşırı bir fırsat değil bence düz 9070 kovalamak daha mantıklı.Vardi stok pirana tim iyi calismis yine masallah![]()
? Ne fanboyluğu oğlum 5070 ile 9070xt kıyaslanabilecek kartlar bile değil. Gayet iniyor 32 binlere 9070xt bir iki hafta beklese kimse ölmez? Alacak olan adam zaten benim yorumuma bakmaz alır. 5070’ine laf ettim diye ağlamaYani adam senin fikrinden dolayı indirim bekliyor, o indirim gelmeyince bu sefer almak istediğine de ulaşamıyor. Çoğunluğun dediği şeye aykırı yorum yapmak seni bilgili yapmaz. Cool davranıcam diye fanboyluk yapma. Bunu alacak kişi de cayır cayır oyun da oynar. İşini de görür.