Sadece kasa mı? Sadece kasa ise hiçbir parçası elinizde varmı ?arkadaşlar 40k bütçem var en fazla 41k hazır pc ne önerirsiniz?
maalesef elimizde hic bir parca yok evet sadece kasaSadece kasa mı? Sadece kasa ise hiçbir parçası elinizde varmı ?
Adam sistem diyor knkSadece kasa mı? Sadece kasa ise hiçbir parçası elinizde varmı ?
Çok enteresan bir bilgi verdin, teşekkür ederim bilgi için. Biz okumadık zaten orayı, sadece sen gör diye özel bir yazı ile yazılmış.Adam sistem diyor knk
5060 sistem vardı sabahta 40k'ya bakayım hala duruyormu duruyor ise onu alabilirsiniz.maalesef elimizde hic bir parca yok evet sadece kasa
Hem 9600x aşırı FP bı işlemci yükseltme yapacağın zaman ekran kartını değiştirsen epey götürür seniR5 9600x 6.5k ikinciel
B650 anakart 3k ikinciel
16gb ram 7.5k ikinciel
SSD 1t 5k sıfır
Kasa psu 3k sıfir
Rtx 5060 14k
Kule tipi soğutucu 1k
Parana göre ekran kartı butceni 17 ki ya cikarirsan 9060xt 16 GB alabilirsin 40k ya sistem toplayacak olsam net liste budur
ikinci el alınmaz diyor abim ama bilmiyorumR5 9600x 6.5k ikinciel
B650 anakart 3k ikinciel
16gb ram 7.5k ikinciel
SSD 1t 5k sıfır
Kasa psu 3k sıfir
Rtx 5060 14k
Kule tipi soğutucu 1k
Parana göre ekran kartı butceni 17 ki ya cikarirsan 9060xt 16 GB alabilirsin 40k ya sistem toplayacak olsam net liste budur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hem 9600x aşırı FP bı işlemci yükseltme yapacağın zaman ekran kartını değiştirsen epey götürür seni
Alınır dostum iyi incelemen lazım ben genelde ikinciel aliyorumikinci el alınmaz diyor abim ama bilmiyorum