Omeraslan93
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 846
Ben almazdim yarin gaming gecesini kolla isyersen belki daha duzgun bisey duser. Muhtemelen bu cikma urun bisey olursa elinde kalir.Son up
Alınmaz 1k daha koy 1tb bulursun.500 olmasına takılmayın alınır mı?
Sıfır dediBen almazdim yarin gaming gecesini kolla isyersen belki daha duzgun bisey duser. Muhtemelen bu cikma urun bisey olursa elinde kalir.
Daha once bende elimdeki eski kasayi satarken almistim bundan bunlari genelde sistemlerden upgrade yaparken cikariyorlar. Dogru soyluyor sifir ama ikinci el ayni zamanda kutu yok fatura yok.Sıfır dedi
Elde patlar mı diyorsun ikinci el ssd?Daha once bende elimdeki eski kasayi satarken almistim bundan bunlari genelde sistemlerden upgrade yaparken cikariyorlar. Dogru soyluyor sifir ama ikinci el ayni zamanda kutu yok fatura yok.
Faturali kutulu guvendigin birinden aliyorsan hic sorun olmaz. Ama bunu bilemedim. Oem sistemlerde bilerek cok killik yapiyorlar. Arkadasin psu bozulmustu komple kasayi gonder demislerdi. Kaynagini bilmedigin urun sıkinti.Elde patlar mı diyorsun ikinci el ssd?
Teşekkürler ucuz olması benide şüphelendirdiFaturali kutulu guvendigin birinden aliyorsan hic sorun olmaz. Ama bunu bilemedim. Oem sistemlerde bilerek cok killik yapiyorlar. Arkadasin psu bozulmustu komple kasayi gonder demislerdi. Kaynagini bilmedigin urun sıkinti.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Al bak on numara ssd sifir adina faturali arada cok fark yok . Bunu k karti varsa taksitli de alabilirsin ben simdi bakip buldum indirim takip etsen daha iyisini de bilursun elbet