merb1y
80+
- Reaksiyon skoru
- 170
Hayır çok iyi fiyat alın diyeceğim.32 bine düşerse özür dileyecek misin
Hayır çok iyi fiyat alın diyeceğim.32 bine düşerse özür dileyecek misin
Geçen hafta bu 9070XT'nin ederi "30-32" diyen zihniyete avrupada kartın 40k olduğunu anlatana kadar canımız çıktı, şimdi saklanıyorlar tabiiBilgisayar toplayacak olup da sizin yüzünüzden ekran kartını alamayanların hakkına girdiniz, üstelik biz bunları söylüyoruz diye de "şirket çalışanı" ilan edildik
Piyasa bu haldeyken ülkenin ve krizin durumu belliyken göz göre göre zam geleceği belliydi. Kartın Türkiye'ye girişi 17-20k diyen arkadaş vardı ya nerede o
?
npc gibiler hepsinin mesajı birbirine benziyorAlıntıyı görüntüle Normal fiyatı 34 bin zaten avrupada da fiyatı böyle.Anlık olarak 39k olunca fiyatı o olmuyor.2 Hafta içinde tekrar görüşürüz.Daha öncede fiyatını arttırıp itelemeye çalıştılar sonra 32 ye düştü.
?avrupada kartın 40k olduğunu
PUHAHA noldu Almanya'da vergi mi kalktı beyler? Yeni yasa mı çıktı.npc gibiler hepsinin mesajı birbirine benziyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
?
tax freeyi aldığın anda 30 bine yaklaşıyor btw. Yanlış bilgilendirmeden şikayet edeceğim mesajını
? ne anlatıyonPUHAHA noldu Almanya'da vergi mi kalktı beyler? Yeni yasa mı çıktı.
Tax free'yi neden hesap alıyosun brocuğum? 650 dolar 32binden yine pahalı yapmıyor mu matematiğin mi yetmiyor? Ben hala 32k için çok iyi fiyat diyorum. Senin frontal korteks'te ya bir sıkıntı olmalı brocuğum.
40 bin değil tax free olmasa bile. tax freeyi ek olarak yazdımTax free'yi neden hesap alıyosun brocuğum? 650 dolar 32binden yine pahalı yapmıyor mu matematiğin mi yetmiyor? Ben hala 32k için çok iyi fiyat diyorum. Senin frontal korteks'te ya bir sıkıntı olmalı brocuğum.
Almanya'da hiçbir zaman 640-650 euro'nun altına bile düşmemiş zaten dip fiyat bu40 bin değil tax free olmasa bile. tax freeyi ek olarak yazdım600 euroya da iner sen sıkma canını
Almanya'da hiçbir zaman 640-650 euro'nun altına bile düşmemiş zaten dip fiyat bu![]()
![]()
40K falan değil.650€ 34-35k ya almayanı dövüyorlar.Geçen hafta bu 9070XT'nin ederi "30-32" diyen zihniyete avrupada kartın 40k olduğunu anlatana kadar canımız çıktı
40 bin değil tax free olmasa bile. tax freeyi ek olarak yazdım600 euroya da iner sen sıkma canını