fahreneith
80+
- Reaksiyon skoru
- 169
Cok mantikliAvantajlı olanlar max 1-2 dk içinde gidiyor.Geminiye 10 dk da basit bir script yazdırdım ben 100 saniyede bir kontrol ediyor.
Cok mantikliAvantajlı olanlar max 1-2 dk içinde gidiyor.Geminiye 10 dk da basit bir script yazdırdım ben 100 saniyede bir kontrol ediyor.
Click botları da var öyle kendileri de sepete eklemiyorlar otomatik alıyorlar.Sıfıra yakın olan fiyatları görebilirsiniz anca bunun sebebi telegramdaki botçular. İyi fırsatları ihtiyacı olmasa da direkt alıyorlar nasıl olsa kolay iade diye o yüzden düşmüyor kullanıcıya. Bu ihaleyle satılan arabaların açıkarttırmada mafyalara gitmesi gibi bir şey![]()
Oyun oynayacak olan 9070xt indirimi beklesin
Arkadaş kullanıyor 75 derecede seyrediyor sıcaklığı yüksek sayılır yaz da olsa.
Hiçbir ayar yapılmadı driver kuruldu oyuna girildi sıfır alınan bir kart. Yazmayı unutmuşum yeni aldığını. Bence parasının hakkını veriyor ama ben 16gb 5060ti taraftarıyım. Onun 5070’i, benim 4070ti’dan %2-3 fps geride. (RE: Requiem ve horizon 4 ile test ettik). O nedenle her türlü mfg açarak kullanacak biri için 5060ti almak daha mantıklı gibi geliyor.1080p oynayacak adam 9070xt mi alsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Undervolt yapmamıştır o. 250wlık kartı 75 derecede seyrettirmek için ya macunu kurumuş olması lazım ya da tepe voltajdan seyretmesi lazım
Rtx 3080 suprim x gibi trafo canavarını undervolt ile 67-68 de tutabilmiştim. 5070 elektriği kokluyor. Undervoltsuz işe yaramaz undervoltlu buz gibi serin olur
ya aslında sizin tartışma saçma zaten. 1080p oynayacak adama 5070 de fazla zaten. Adam aynı paraya daha iyi diye amd diyor. Kimiside iş için yada amd hatasından nefret ettiği için aynı paraya daha az vram veya performans nvidia seçiyor mecbur.1080p oynayacak adam 9070xt mi alsın
Undervolt yapmamıştır o. 250wlık kartı 75 derecede seyrettirmek için ya macunu kurumuş olması lazım ya da tepe voltajdan seyretmesi lazım
Rtx 3080 suprim x gibi trafo canavarını undervolt ile 67-68 de tutabilmiştim. 5070 elektriği kokluyor. Undervoltsuz işe yaramaz undervoltlu buz gibi serin olur
Daha beter olacak5070 29'a 30'a düşmesini bekliyorduk, şimdi 31'e düşerse al öp de başına koy
Daha beter5070 29'a 30'a düşmesini bekliyorduk, şimdi 31'e düşerse al öp de başına koy
40bin üstü normal olacak bellikiFena fiyat değil, değerlendirilebilir. 9070XT bekleyen arkadaşlar, geçen haftalar uyarmıştık. Muhtemelen bu fiyatlar bir daha inmeyecekler haberiniz oılsun.
Geçen hafta bu 9070XT'nin ederi "30-32" diyen zihniyete avrupada kartın 40k olduğunu anlatana kadar canımız çıktı, şimdi saklanıyorlar tabiiDaha beter olacak
Daha beter
40bin üstü normal olacak belliki
32 bine düşerse özür dileyecek misinGeçen hafta bu 9070XT'nin ederi "30-32" diyen zihniyete avrupada kartın 40k olduğunu anlatana kadar canımız çıktı, şimdi saklanıyorlar tabiiBilgisayar toplayacak olup da sizin yüzünüzden ekran kartını alamayanların hakkına girdiniz, üstelik biz bunları söylüyoruz diye de "şirket çalışanı" ilan edildik
Piyasa bu haldeyken ülkenin ve krizin durumu belliyken göz göre göre zam geleceği belliydi. Kartın Türkiye'ye girişi 17-20k diyen arkadaş vardı ya nerede o
?