Samsung 24 Fe Tiktok'da Isınıyor ?

Reaksiyon skoru
40
1 yıl ince s24fe aldım 1 yıldır memnunum bir sıkıntısı yok. Isınma konusunda da sorun yok tek istisna hariç. O istisna da tiktok.
Tiktokda telefon gerçekten ısınıyor. Bu yazılımsal bir problem mi yoksa bellek şiştiği için falan mı oluyor bilmiyorum. Kaydedilenlerde bazen fazla derinlere gidiyorum ama derinlere gitmesem bile son 50 kaydedilende takılırken falan, özellikle kaydedilenlerde daha fazla ısınıyor.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Ben de s24fe kullanıyorum (kılıfsız)genel olarak ısınıyor

1 yıl ince s24fe aldım 1 yıldır memnunum bir sıkıntısı yok. Isınma konusunda da sorun yok tek istisna hariç. O istisna da tiktok.
Tiktokda telefon gerçekten ısınıyor. Bu yazılımsal bir problem mi yoksa bellek şiştiği için falan mı oluyor bilmiyorum. Kaydedilenlerde bazen fazla derinlere gidiyorum ama derinlere gitmesem bile son 50 kaydedilende takılırken falan, özellikle kaydedilenlerde daha fazla ısınıyor.
Bende de böyle bu durum kamera acik kalinca ki isinma gibi acaba tiktok arka planda kameramuzi mi kullaniyor cunku ig de isinmiyor

O zaman sorun tiktokta olabilir? Modlu tiktok var daha stabil apk olarak indir kur tekrar ısınacak mı bak. https://tiktok.androidapkdata.net/ bu site güvenilir.
Ya tiktokta yazılımsal bir sıkıntı falan var ya da ben tiktok kaydedilenlerde takılıyorum genelde çok fazla kaydedilenim var derinlere indikçe önbellek mi doluyor ondan mı ısınıyor artık bilmiyorum. instagramda kaydedilenlere çok bakmıyorum reels izlerken de ısınmıyor

Aga saçma sapan bugların düzeltildiği, özelliklerin daha fazla olduğu bi insta apk da var mı bu uygulama delirtir adamı
Instander diye uygulama vardı şuan ne durumda bilmiyorum bayadır kullanmadım. Story gönderi video tek tuşla indiriyordu yüksek kalite. Reklam yoktu. Story bakma gizleme vb cok özellik vardı. Bir bak hala duruyor mu. Ve duruma göre https://liteapks.com/instagram.html bunu indir hocam mod açıklamasını oku mükemmel özellikleri varmış.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya tiktokta yazılımsal bir sıkıntı falan var ya da ben tiktok kaydedilenlerde takılıyorum genelde çok fazla kaydedilenim var derinlere indikçe önbellek mi doluyor ondan mı ısınıyor artık bilmiyorum. instagramda kaydedilenlere çok bakmıyorum reels izlerken de ısınmıyor
Arada bir tiktok ön bellek temizle arada hocam. S20 fe den en ufak sorun yaşamadım şahsen. Belki kaydedilenlerden dolayıdır ama bilmiyorum valla yazılımsal da olabilir.

Tiktok kullanıyolar vah vah. Apklı tiktok kullananların ısı sorununu ortadan kaldırdığına dair yazılar bende gördüm

Son düzenleme:
Tiktok Lite dene

tiktok öyle yapar normal zibilyon şey işleme koyuyor

bende de öyleydi şarjı falan çok daha fazla yiyor bıraktım tiktok kullanmayı 2 3 saat daha fazla ekran süresi alıyorum tiktoktan kaynaklı maalesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,803
Üyeler
199,224
Son üye
ömerrshgc

Geri