🔥İndirim Vok Fire 2 R5 7500f Rtx5070 59.999tl

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,589
Guzel

Tek tek toplasam da aynı paraindirim tag'ını hak etmiyor.

50 stok var yalnızca.
Alacaklar 2k fark ile anakartı b650 seçsin bence. Birde 500gb ssd olması üzdü 😐

Hadi en ucuzundan bir sistem toplayalım. En basit anakartı seç, en dandik kasa ve PSU'yu koy, üzerine de en ucuz hava soğutucusunu ekle. eski zamanlardaki fiyat/performans hazır sistemler artık kalmadı.

Bu devirde gerçekten en mantıklısı sistemi kendin toplamak. Aynı bütçeyle çok daha kaliteli ve dengeli bir sistem ortaya çıkarabilirsin.

Hadi en ucuzundan bir sistem toplayalım. En basit anakartı seç, en dandik kasa ve PSU'yu koy, üzerine de en ucuz hava soğutucusunu ekle. eski zamanlardaki fiyat/performans hazır sistemler artık kalmadı.

Bu devirde gerçekten en mantıklısı sistemi kendin toplamak. Aynı bütçeyle çok daha kaliteli ve dengeli bir sistem ortaya çıkarabilirsin.
Tamamen katılıyorum OEM paket fiyat yarışı bitti

• Beğen
Reaksiyonlar: Ryaa
parça parça toplayın 55-56kya maliyeti bu indirim değil bindirimdir

piyasada daha ucuza bu configi göremedim bu arada, fiyat eşsiz
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...nership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership fan boyluğu bırak kampanyasız fiyat zaten 63 3klık bi indirim mi çok iyi fiyat
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...nership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership fan boyluğu bırak kampanyasız fiyat zaten 63 3klık bi indirim mi çok iyi fiyat
düzeltiyorum hatta 2100 tl fark ama daha iyi ram daha iyi anakart çok üzücü gerçekten yorumlarınız

fan boy mu? lafına dikkat et. yazdığım cümlede herhangi bir hatada yok herhangi bir hazır sistem satan sitede buna yakın fiyat yok dedim, doğru mu, doğru. Senin karın ağrın niye?
eee var attım link ne karın ağrım oalcak aynı fiyat kampanyasız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

eee var attım link ne karın ağrım oalcak aynı fiyat kampanyasız
fan boy mu? lafına dikkat et. yazdığım cümlede herhangi bir hatada yok herhangi bir hazır sistem satan sitede buna yakın fiyat yok dedim, doğru mu, doğru. Senin karın ağrın niye?
nerde eşsiz fiyat ben göremiyorum

16Gb ise 55 32gb ise 65K olmalı. +3-3 farkeder tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,593
Üyeler
199,192
Son üye
serdar77

Geri