❌İndirim Bitti! Lian Li Lancool 217 Inf Beyaz Kasa 3499tl

Monitör indirimi yerine şunu 2000 Lira yapsaydı da incehesap bunu alsaydık keşke

Monitör indirimi yerine şunu 2000 Lira yapsaydı da incehesap bunu alsaydık keşke
3500 neyine yetmedi be :D Şu ön fanları 140mm 3 lü koysaydı rakipsizdi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben dedim kötü monitör gelicek diyede, herkes fazla hayal kurdu.

Beyaz olduğu için fiyat kırdım birde güzel olurdu fan parasına kasa almak. :D
Beyazı daha güzel bu kasanın. Dizilmiş videosuna bak fena duruyor, tabi zevk meseleside. 2000 olsa güzel olurdu bu arada o işin makarası ama 3500'de bayağı ucuz. GT302'yi bile 9a veriyor asus. 3 tane bundan alıyorsun neredeyse :D sadece 170mm fan uğultu muhabbeti olmasa keşke... Bu kasanın fanları 3 yıl garantili bu arada bilginiz olsun.

Nerde satamadigi indirime sokuyor, yapsaya o11 modelini bu paraya
170mm fanlar yüzünden uğultu problemi var, curve falan uğraşmak istemeyenler almıyor. Ondan fiyatı uygun satamıyorlar. Yakında benzer tipte fanları farklı piyasaya gelirse şaşırmayın.

Beyazı daha güzel bu kasanın. Dizilmiş videosuna bak fena duruyor, tabi zevk meseleside. 2000 olsa güzel olurdu bu arada o işin makarası ama 3500'de bayağı ucuz. GT302'yi bile 9a veriyor asus. 3 tane bundan alıyorsun neredeyse :D sadece 170mm fan uğultu muhabbeti olmasa keşke... Bu kasanın fanları 3 yıl garantili bu arada bilginiz olsun.
Parçalar siyah, beyaz yoksa daha güzel tabii. Siyah parçalara beyaz kasa kötü gider bence, tipi bir de çok sarmıyor. Dark N10 kasa var da değiştirmek istiyorum aslında ama fanları da değiştirdim, o yüzden yetiyor aslında ama görünüş olarak pek sarmıyor artık beni

170mm fanlar yüzünden uğultu problemi var, curve falan uğraşmak istemeyenler almıyor. Ondan fiyatı uygun satamıyorlar. Yakında benzer tipte fanları farklı piyasaya gelirse şaşırmayın.
Hocam fanlat patlasa nerde bulacaksin ne takacaksin yerine

Hocam fanlat patlasa nerde bulacaksin ne takacaksin yerine
Bulamazsın, yd alışverişide sorun. Anca aldığın firmadan garantiden bulursun. Şahsen ben bu kasayı alsam garantiden ücretiyle yedek fan alırdım.

Bende lancool 216 veya düz 217 istiyorum inf olmayan, gelmiyor.
Beyazı bi ara çok giriyordu indirime.

Parçalar siyah, beyaz yoksa daha güzel tabii. Siyah parçalara beyaz kasa kötü gider bence, tipi bir de çok sarmıyor. Dark N10 kasa var da değiştirmek istiyorum aslında ama fanları da değiştirdim, o yüzden yetiyor aslında ama görünüş olarak pek sarmıyor artık beni
O kasanın hava akışıda biraz eskide kalmış gibi. Bence fan masrafı yapmak yerine direk kasa değişimine gitmek güncel piyasada daha mantıklı. Siyah ve beyazı konsept şeklinde ayarlayınca güzel duruyorda onun haricinde uyumsuz duruyor. Kasanın içini çok iyi toplamak lazım.

Icinden aparat cikiyot hocam 3x120 2 ya da 3x140 takabiliyorsun
Buna takamıyorsun. Bundan çıkmıyor o.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,582
Üyeler
199,190
Son üye
eymen.ehej