RX 9070 XT ile 3 Gündür Bitmeyen Problemler

bunu indirmeni önermem en yeni sürüm sorunlu gibi ben şuan kullanıyorum sistem takılıyor arada bir
hocam anladım bırde bırsey dıyecegım
bu ayarı yaptım dırekt wındows ıcın problem olurmu mesela en gozume carpan olarak soyluyorum suan ayarları acınca ekran 60hz gıbı oluyor

hocam anladım bırde bırsey dıyecegım
bu ayarı yaptım dırekt wındows ıcın problem olurmu mesela en gozume carpan olarak soyluyorum suan ayarları acınca ekran 60hz gıbı oluyor
ben böyle toplara girmem pek. 40tl ye kod aldım uyguladım kendi bilgisayarımda bilmiyorum bu yüzden

aygıt yöneticisine gir, ekran kartını yani 9070 xtye tıkla
ona tıkladıktan sonra sürücü ayarlarına gir
ordaki sürücünün tarihini atar mısın
1783793843896.webp

26.6.4 veya 26.6.2 indirdikten sonra kurdun ve bilgisayarı yeniden başlattın değil mi
burda sıkıntı yok gibi duruyor eğer sen onu indirdikten sonra kurduysan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hangisi var şu an 26.6.2 değil galiba, sürümlerimiz farklı çünkü
hocam suan ındırmedım drıver falan wın uptade de bırsey yapmadı anladıgım kadarıyla

26.6.4 veya 26.6.2 indirdikten sonra kurdun ve bilgisayarı yeniden başlattın değil mi
burda sıkıntı yok gibi duruyor eğer sen onu indirdikten sonra kurduysan

hangisi var şu an 26.6.2 değil galiba, sürümlerimiz farklı çünkü
pcyi direkt sıfırladım bu arada
birde bu ayardan wındos ayarlarında falan 60hz olma falan olur mu ?

hocam suan ındırmedım drıver falan wın uptade de bırsey yapmadı anladıgım kadarıyla

pcyi direkt sıfırladım bu arada
birde bu ayardan wındos ayarlarında falan 60hz olma falan olur mu ?
mas ile veya key ile aktifleştir geç hocam bunlar 1-2 kez işe yarıyor sonra geri geliyor
ilk önce indirdiğin driverı kur internet kapalıyken
windowsu sonra aktifleştirirsin

mas ile veya key ile aktifleştir geç hocam bunlar 1-2 kez işe yarıyor sonra geri geliyor
hocam pekı dedıgım seye sebep olur mu yanı ? yanlıs tespıt etmedıysem bu ayarı yaptıktan sonra wındows ayarlarını actıgımda 60hz gıbı oldu acaba bunla alakası varmı dıye sordum ne oldugunu bılmıyorum tam

hocam pekı dedıgım seye sebep olur mu yanı ? yanlıs tespıt etmedıysem bu ayarı yaptıktan sonra wındows ayarlarını actıgımda 60hz gıbı oldu acaba bunla alakası varmı dıye sordum ne oldugunu bılmıyorum tam
olmaz, galiba ekran kartı driverı olmadığı içindir

anladım hocam sımdı kurayım mı drıverı bırde ınt kesmeme gerek varmı ? Alıntıyı görüntüle
bunu indirdiğin zaman direkt kurmaya başlamıyor, indirilenlerden kendin başlatıyorsun tıklayarak
bir de bunu kurmak yerine 26.6.2 indir önceki driverlardan, bundan daha stabil olabilir, bende şu an 26.6.2 var 26.6.4 daha geçmedim

anladım hocam sımdı kurayım mı drıverı bırde ınt kesmeme gerek varmı ? Alıntıyı görüntüle
indirmediysen indir, internetle işin bitince kes, kurarken internet olmasın

bunu indirdiğin zaman direkt kurmaya başlamıyor, indirilenlerden kendin başlatıyorsun tıklayarak
bir de bunu kurmak yerine 26.6.2 indir önceki driverlardan, bundan daha stabil olabilir
tamamdır hocam 26.6.2yi indirecegım nasıl kuruldugunu az cok bılıyorum pekı sızce guvenlı mod veya ınternetı kesmeme gerek varmı kurulumu baslatırken ?

bir de bunu kurmak yerine 26.6.2 indir önceki driverlardan, bundan daha stabil olabilir, bende şu an 26.6.2 var 26.6.4 daha geçmedim

indirmediysen indir, internetle işin bitince kes, kurarken internet olmasın
hocam 26.6.2 hangısı baktımda bulamadım ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,031
Üyeler
199,270
Son üye
MuratCvk

Geri