🔥İndirim Magegee Captain75 Mekanik Klavye - 2.399 TL

Arkadaş haklı. 1400 tl kimine göre az gelebilir göreceli tabi ama bu bütçede bu alınır. Ha kalitesine göre fiyatta artar tabi orasına karışmam.
Okumanız da bir sorun mu var eğer yazdığımı okuduysanız bütçe arttıramayanlar zaten bu klavyeyi tercih edebilir bu fiyat bandına bedava rakibi yok yazdım zaten?

Okumanız da bir sorun mu var eğer yazdığımı okuduysanız bütçe arttıramayanlar zaten bu klavyeyi tercih edebilir bu fiyat bandına bedava rakibi yok yazdım zaten?
Hocam ben size haklısınız demiştim. Yazdığım mesajı da şimdi tekrardan okudum yanlış anlaşılma durumunda yazmışım. Uykusuzluktan olabilir. 😅
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de 500 tl kupon vardı çektim bi tane gayet uyguna geldi.

1900`e geldi bereket versin.
1000218967.webp

2 hesabımda 500 TL lik kupon vardı 2 adet aldım 1 ini satarım en kötü diğerini 1500 e falan getiririm misss

Havit hoparlör veya soundbar hediyesi varmış birde heralde eğer öyleyse baya iyi

Hi75C Pro ile karılaştırmazdım bu klavyeyi Hi75C Pro'ya hakaret olur Hi75C pro alanların üzülmesine gerek yok yani :) build quality hiç kaliteli gelmedi arkadaşların attığı klavyeyi söktükleri videoyu izlersen anlarsın, bütçeniz varsa ve 500 TL hediye çekiniz yoksa az daha ekleyin Hi75C Pro alın kesinlikle. 500 TL hediye çeki ile birlikte o fiyat bandında FR4 Plate ve alü malzeme rakibi yok.

Kasa kesimi, klavye içerisindeki yalıtım ve şu tuş vs hoşuma gitmedi Hi75C Pro ile karşılaştırma amaçlı söylüyorum tekrardan eğer bütçeniz maks buysa ve üstüne 500 TL hediye çekiniz varsa bedava oğlu bedava klavye.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Katılırım buna. Özellikle Leobog'un BQ kalitesini çok beğeniyorum. MageGee zaten genel çok iyi bir marka değil ama bütçe 2.500 TL bantlarında ise kesinlikle bu klavye alınmalı diyorum.

1000hz mi ? bilgi bulamadım

Evet hocam.

Bende aldım birtane vallahi ev klavye doldu ama çok iyi fiyat 😃.

Katılırım buna. Özellikle Leobog'un BQ kalitesini çok beğeniyorum. MageGee zaten genel çok iyi bir marka değil ama bütçe 2.500 TL bantlarında ise kesinlikle bu klavye alınmalı diyorum.

Evet hocam.

Bende aldım birtane vallahi ev klavye doldu ama çok iyi fiyat 😃.
1000 tl daha verip VGN NEON 75 PRO yu almak daha mantıklı geliyor bana

1000 tl daha verip VGN NEON 75 PRO yu almak daha mantıklı geliyor bana

1.000 TL az buz bir fark değil. Ayrıca ikisininde artısı ve eksisi var kendince. Sırf manyetik ve 8000mAh var diye Neon75 almak gereksiz bana kalırsa.

Ağırlıkla cs2 oynuyorum manyetik olması benim açımdan iyi o özelliklerde o bütçede başka öneri varsa söyle?
1.000 TL az buz bir fark değil. Ayrıca ikisininde artısı ve eksisi var kendince. Sırf manyetik ve 8000mAh var diye Neon75 almak gereksiz bana kalırsa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,541
Üyeler
198,990
Son üye
Abdllsnl440

Geri