GkOgK
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
12-14Temmuz Arası biletleri alıp 1 Ekimle 20 aralık arası uçuşlarda biletler 1448TL
Bu fiyatlar bedava hocam.Yurtiçi biletler ćok pahalı ya 2300tl ye makedonyaya git gel bilet aldım 3200tl ya da montenegroya yurtiçinde şurdan suraya gideyim desen 3000tl gidis gelis kampanyalı hali bile mecburiyet varsa iyi fiyat da yoksa sırf gezmek için aşırı pahalı fiyatlar
Nasıl bulamıyorsun ya al Erzurum'a bilet Aralık'ta kayağa git.Böyle zamanlarda gidecek yer bulamıyoz![]()
Karsa yeni gittim hocam ama trabzon olabilir bakBu fiyatlar bedava hocam.
Istanbul'dan Doğu otobüs biletlerine bakarsanız 3 binlere falan çıkmış durumda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl bulamıyorsun ya al Erzurum'a bilet Aralık'ta kayağa git.
Ya da Kars gezisi.
Trabzon Sümela turu.
doğuda hiç tanıdık yok kiNasıl bulamıyorsun ya al Erzurum'a bilet Aralık'ta kayağa git.
Ya da Kars gezisi.
Trabzon Sümela turu.
Biraz da tercih meselesi ben türkiye içinde bireysel gezme taraftarı pek değilim ya tur la gidilecek ya da gidilecekse kendi arabanla diğer türlü aşırı pahalı bir ülke türkiye makedonyada yediğim yemekleri burda yemeye kalksam en az 2 katî fiyat verirdimBu fiyatlar bedava hocam.
Istanbul'dan Doğu otobüs biletlerine bakarsanız 3 binlere falan çıkmış durumda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl bulamıyorsun ya al Erzurum'a bilet Aralık'ta kayağa git.
Ya da Kars gezisi.
Trabzon Sümela turu.
2 tane tura katildim Karadeniz ve Güney doğu.Biraz da tercih meselesi ben türkiye içinde bireysel gezme taraftarı pek değilim ya tur la gidilecek ya da gidilecekse kendi arabanla diğer türlü aşırı pahalı bir ülke türkiye makedonyada yediğim yemekleri burda yemeye kalksam en az 2 katî fiyat verirdim
Ama mecbur kalıp illa gitmek isteyenlere çok iyi fiyatlar tabi
Evet orası òyle biraz ama tam ayarında yetiyor ya bana yetti açıkçası yani en azından 1 kere turla gezip sonra beğenilen yerde fln uçakla plan yapılırsa anca çünkü araba vb. Olmayınca turun götürdüğü en ufak bi yere gitmek bile büssürü ugraş adamlar arabayla bir selaleye çıkartıyor mesela araban olsa bile zor çıkarsın yani biraz zengin işi geliyor bana uçakla tr de bir yere gidip tatil yapmak yani tr de uçakla tatil yapmaya giden adamın para çok umrunda olmaz gibi gider arabasını kiralar en iyi yerde 1000tl 2000tl ya kebabını yer gelir gibi2 tane tura katildim Karadeniz ve Güney doğu.
Evet turlar iyi ama çok hızlı geçiyor yerleri.
Ben çok mesela uzun göl ve Karagöl de daha uzun durmak isterdim ama tür sadece 2 saat durdu.
Güzel bir yerde Karadeniz pidesi yiyemedik.
Hani sanki yapmak için yapıyoruz gibi.
Fiyat güzelde aslında İzmir Ist için normalde olması gdrek bu fiyat mesela. Normal zamanda sömürülüyoruz maalesef.12-14Temmuz Arası biletleri alıp 1 Ekimle 20 aralık arası uçuşlarda biletler 1448TL
tur yerine kendin gel dost buralar öyle 2 saatte geçilecek değil 1 hafta oyalana oyalana gezilecek yerler2 tane tura katildim Karadeniz ve Güney doğu.
Evet turlar iyi ama çok hızlı geçiyor yerleri.
Ben çok mesela uzun göl ve Karagöl de daha uzun durmak isterdim ama tür sadece 2 saat durdu.
Güzel bir yerde Karadeniz pidesi yiyemedik.
Hani sanki yapmak için yapıyoruz gibi.