🔥İndirim Yurt İçi Uçuşlar 1.449 TL! Thy Den

Yurtiçi biletler ćok pahalı ya 2300tl ye makedonyaya git gel bilet aldım 3200tl ya da montenegroya yurtiçinde şurdan suraya gideyim desen 3000tl gidis gelis kampanyalı hali bile mecburiyet varsa iyi fiyat da yoksa sırf gezmek için aşırı pahalı fiyatlar

Böyle zamanlarda gidecek yer bulamıyoz😅

Yurtiçi biletler ćok pahalı ya 2300tl ye makedonyaya git gel bilet aldım 3200tl ya da montenegroya yurtiçinde şurdan suraya gideyim desen 3000tl gidis gelis kampanyalı hali bile mecburiyet varsa iyi fiyat da yoksa sırf gezmek için aşırı pahalı fiyatlar
Bu fiyatlar bedava hocam.
Istanbul'dan Doğu otobüs biletlerine bakarsanız 3 binlere falan çıkmış durumda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Böyle zamanlarda gidecek yer bulamıyoz😅
Nasıl bulamıyorsun ya al Erzurum'a bilet Aralık'ta kayağa git.
Ya da Kars gezisi.
Trabzon Sümela turu.

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
Bu fiyatlar bedava hocam.
Istanbul'dan Doğu otobüs biletlerine bakarsanız 3 binlere falan çıkmış durumda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl bulamıyorsun ya al Erzurum'a bilet Aralık'ta kayağa git.
Ya da Kars gezisi.
Trabzon Sümela turu.
Biraz da tercih meselesi ben türkiye içinde bireysel gezme taraftarı pek değilim ya tur la gidilecek ya da gidilecekse kendi arabanla diğer türlü aşırı pahalı bir ülke türkiye makedonyada yediğim yemekleri burda yemeye kalksam en az 2 katî fiyat verirdim

Ama mecbur kalıp illa gitmek isteyenlere çok iyi fiyatlar tabi

2 sene once fln karadeniz turuna gitmistim otobuslu o baya iyidi msla batuma fln da goturuyordu 7k dî o zmaanlar simdi de 13k fln dı en son baktığimda 4 gecelik

Biraz da tercih meselesi ben türkiye içinde bireysel gezme taraftarı pek değilim ya tur la gidilecek ya da gidilecekse kendi arabanla diğer türlü aşırı pahalı bir ülke türkiye makedonyada yediğim yemekleri burda yemeye kalksam en az 2 katî fiyat verirdim

Ama mecbur kalıp illa gitmek isteyenlere çok iyi fiyatlar tabi
2 tane tura katildim Karadeniz ve Güney doğu.
Evet turlar iyi ama çok hızlı geçiyor yerleri.
Ben çok mesela uzun göl ve Karagöl de daha uzun durmak isterdim ama tür sadece 2 saat durdu.
Güzel bir yerde Karadeniz pidesi yiyemedik.
Hani sanki yapmak için yapıyoruz gibi.

Ben çok mesela uzun göl ve Karagöl de daha uzun durmak isterdim ama tür sadece 2 saat durdu.
Evet orası òyle biraz ama tam ayarında yetiyor ya bana yetti açıkçası yani en azından 1 kere turla gezip sonra beğenilen yerde fln uçakla plan yapılırsa anca çünkü araba vb. Olmayınca turun götürdüğü en ufak bi yere gitmek bile büssürü ugraş adamlar arabayla bir selaleye çıkartıyor mesela araban olsa bile zor çıkarsın yani biraz zengin işi geliyor bana uçakla tr de bir yere gidip tatil yapmak yani tr de uçakla tatil yapmaya giden adamın para çok umrunda olmaz gibi gider arabasını kiralar en iyi yerde 1000tl 2000tl ya kebabını yer gelir gibi

Ama garibansındır memlekete döneceksindir otobüs yerine uçağa bineyim dersin bu sefer ozmn kampanya iyi tur da garibana iyi açık bufe kahvaltıyla akşama kadar idare etmece fln bi de rehber fln anlatıyor ya ilk basta herseyi ogrenmis oluyorsun mesela 2. Kez gideceğim yerler belli artık benim kafamda ilerde gidersem diye ve hikayesini de biliyorum

• Beğen
tur yerine kendin gel dost buralar öyle 2 saatte geçilecek değil 1 hafta oyalana oyalana gezilecek yerler

• Muhteşem
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,001
Üyeler
199,072
Son üye
Chayrex

Geri