Ceramical Masa Alınır mı ?

160x60 modelini sanırım 3 senedir kullanıyorum masanın üstüne 1 kasa 1 adet 24inç 1 adet 32 inç 1 adet de ps5 var sağlam masa tavsiye ederim
hocam pekı g29 ıcın uygunmudur ? suan tek sıkıntım malesef kı o cunku altında demır var kac cm masanın demırıne kadar g29un altı ne kadar acılıyor falan bırazcıkın sıkıntılı yani

140x70 olanını kullanıyorum 2 haftadır fiyatına göre baya iyi sallanma 0 bu fiyata alınabilecek en iyilerden biri

140x70 olanını kullanıyorum 2 haftadır fiyatına göre baya iyi sallanma 0 bu fiyata alınabilecek en iyilerden biri
hocam pekı g29 ıcın acaba olcum yaparmısınız ? bende g29 varda acaba metal var altında gırer mı oraya ? masanun metal alt kısmına dıreksıyon gırcek kısmına kac cm ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

birde ıstanbula 12 gunde kargo falan dogru mu acaba yoksa yalan yanlıs tahmını bılgıler mı o kadar gec ne oyle ya

sansli gununuzde degilseniz bu tarz firmalar kargoyu cok gec veriyor sizin elinize ulasmasi 15 20 gunu bulabilir o yuzden aceleniz varsa kendi sitelerinden degilde pazar yerlerinden almaniz daha dogru olur trendyolda falan kargoyu gec cikarirlarsa ceza yiyorlar puanlari falan dusuyor

sansli gununuzde degilseniz bu tarz firmalar kargoyu cok gec veriyor sizin elinize ulasmasi 15 20 gunu bulabilir o yuzden aceleniz varsa kendi sitelerinden degilde pazar yerlerinden almaniz daha dogru olur trendyolda falan kargoyu gec cikarirlarsa ceza yiyorlar puanlari falan dusuyor
hocam trendyoldan sıparıs verecegım ama ordada 15 gun falan
ama g29 uyumlu olur mu o bıraz aklıma takıldı bırde hocam sızce harbı bu kadar surer mı acleem yok da ne kadar erken gelırse o kadar ıyı yani

1783852837636.webp

hocam gene aynı kı trendyoldan da 23 o kadar bekledıkten sonra 2 3 gunden bırsey olmaz da dewmek ıstedıgım soyle onumdekı hafta ıcınde falan gelse de bılemedım acıkcası bırde g29 uyumu da aklıma takıldı onun dısında bu masa bedava bu fiyata

bende yakin zamanda masa almayi dusunuyorum muhtemelen bunu alicam ama bendede direksiyon seti var umarim uyar

1783852999872.webp
olur heralde hocam bazi fotografli yorumlarda direksiyon seti oturtanlar var

bende yakin zamanda masa almayi dusunuyorum muhtemelen bunu alicam ama bendede direksiyon seti var umarim uyar

Alıntıyı görüntüleolur heralde hocam bazi fotografli yorumlarda direksiyon seti oturtanlar var
o zaman sorun olmaz herhalde dıyıp almalımıyım acaba her dıreksıyon setınden sete gore degısır acıkcası suan sıparıs verecegım de acaba kac gune gelır ya

o zaman sorun olmaz herhalde dıyıp almalımıyım acaba her dıreksıyon setınden sete gore degısır acıkcası suan sıparıs verecegım de acaba kac gune gelır ya
belli olmaz belki 3 gunde gelir belki bir haftada ama tahmini teslim suresini gecmez

bu masa sızce alınır mı ? fıyatı geregı nasıl ve sıtesı guvenılır mı ılk defa goruyorum da kredı kartı bılgılerımı gırıcem de sonra sorun olmasın Xd bırde sızce masa nb f80 ve g29 ıcın uyumlumudur ?
direksiyon seti takamazsın (g29 920 923) haberin olsun bende var bende g 920 ile kullandım profilleri kalın mengene girmiyor ya profili çekileyip ezeceksin yada söküp yan yatırman lazım onun içinde 2 3 tane matkap a metral uç takıp delik açman lazım ve masa biraz sallanıyor 160cm var bende duvara sıkıştırdım anca öyle rahat duruyor

belli olmaz belki 3 gunde gelir belki bir haftada ama tahmini teslim suresini gecmez
anladım hocam da g29 takılmıyormus :///////////

direksiyon seti takamazsın (g29 920 923) haberin olsun bende var bende g 920 ile kullandım profilleri kalın mengene girmiyor ya profili çekileyip ezeceksin yada söküp yan yatırman lazım onun içinde 2 3 tane matkap a metral uç takıp delik açman lazım ve masa biraz sallanıyor 160cm var bende duvara sıkıştırdım anca öyle rahat duruyor
hocam sıze zahmet bu dedıgınız seyı foto atma ıhtımalınız varsa atabılırmısınız tam bu masaya karar kılmısken boyle bır haber kötü oldu birde hocam altındakı kare uzatma aparatlarını cıkarttıınız mı g920 de bu kare seyı cıkartınca daha uzun alan oluyor takmak için
1783854898443.webp

Geri