AlexMercher
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Bu klavyeyi bende kullanıyorum, rahat 3-4kg var yerinden kalkmıyor
1.7kg hocam ne 3 ü ne 4 üBu klavyeyi bende kullanıyorum, rahat 3-4kg var yerinden kalkmıyor
RAM yakalamışlardı çok ucuza onlar iptal olunca kupon verdiler telafi olarak onla indirim aldı forumdakiler500 tl indirim kuponu kişiye özel mi? Ben göremiyorum alacağım bunu
Sakin ol Champ! Terazi altına koyup ölçtüm ve bu kadar ağırlığa sahip demedim, yerinden kalkmıyor 3-4 kilo var herhalde dedim1.7kg hocam ne 3 ü ne 4 ü
Ağırlıkla cs2 oynuyorum manyetik olması benim açımdan iyi o özelliklerde o bütçede başka öneri varsa söyle?
Kafem için aldım beğenirsem toplu alabilirim.Bende aldım birtane vallahi ev klavye doldu ama çok iyi fiyat.
R75 He pro 3200tl bu 2400 hangisi daha mantıklı
peki aralarındaki fark nedirTabii ki MageGee.
r75 he manyetik klavye bu klavye mekanik bir klavye. Kasa kalitesi dışında magegee nin herhangi bir teknolojik üstünlüğü söz konusu değil.R75 He pro 3200tl bu 2400 hangisi daha mantıklı
r75 he manyetik klavye bu klavye mekanik bir klavye. Kasa kalitesi dışında magegee nin herhangi bir teknolojik üstünlüğü söz konusu değ
cs ve hikayeli oyunlar oynayan biriyim uzun süreli kullanmak için hangisini almalıyımr75 he manyetik klavye bu klavye mekanik bir klavye. Kasa kalitesi dışında magegee nin herhangi bir teknolojik üstünlüğü söz konusu değil.