Klavye Takılma Sorunu

Mert Kuz

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba Aula F75 marka klavye kullanıyorum daha alalı belki 1 ay oldu olmadı fakat klavyede yazı yazarken bazen klavye takılıyor mesela T harfine basıyorum basmıyor biraz daha basınca bi anda 5 6 tane T harfi yazıyor yada hiç yazmıyor biraz sonra tekrar tıklayınca yazıyor vs her tuş için geçerli bu sadece belli tuşta olmuyor mesela bazen space tuşu veya silme tuşu da aynı sorunu yapıyor. Sorunun kaynağı nedir acaba ?

Sorun aldığından beri var mı sonradan mı başladı?

Merhaba Aula F75 marka klavye kullanıyorum daha alalı belki 1 ay oldu olmadı fakat klavyede yazı yazarken bazen klavye takılıyor mesela T harfine basıyorum basmıyor biraz daha basınca bi anda 5 6 tane T harfi yazıyor yada hiç yazmıyor biraz sonra tekrar tıklayınca yazıyor vs her tuş için geçerli bu sadece belli tuşta olmuyor mesela bazen space tuşu veya silme tuşu da aynı sorunu yapıyor. Sorunun kaynağı nedir acaba ?
T harfindeki switchi başka bir tuşun switchyle değiştir. Sorun diğer tuştada oluyor mu yoksa T harfinde devam ediyor mu bunu gözlemleyin.

Sorun aldığından beri var mı sonradan mı başladı?
sonradan başladı sanırım yada öncesinde çok fark etmemiş de olabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

T harfindeki switchi başka bir tuşun switchyle değiştir. Sorun diğer tuştada oluyor mu yoksa T harfinde devam ediyor mu bunu gözlemleyin.
tuş fark etmiyor genel olarak sorun olunca hepsinde oluyor

sonradan başladı sanırım yada öncesinde çok fark etmemiş de olabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tuş fark etmiyor genel olarak sorun olunca hepsinde oluyor
Sorunu kablosuz kullanırken mi yaşıyorsun peki? Bağlantı farketmeksizin oluyor mu? Bu bende bir dönem red switch asus klavyem vardı. Kablosuz ondada oluyordu. Basmıyordu sonra peşpeşe basıyordu. Ama kasadaki dongle la arasındaki mesafe 2m iken yapıyordu bunu. Kabloluda yaşamıyordum. O yüzden soruyorum

Aynı şekilde mouse ta da donma yaşıyor musunuz?
Başka bir usb portta ve cihazda deneme şansınız varsa bir de öyle deneyin. Sorun pc den mi yoksa klavyeden mi anlaşılsın.

Aynı şekilde mouse ta da donma yaşıyor musunuz?
Başka bir usb portta ve cihazda deneme şansınız varsa bir de öyle deneyin. Sorun pc den mi yoksa klavyeden mi anlaşılsın.
yok başka portda da denedim gene aynı sorun oldu aynı şekilde kablosuz kulaklık ve kablosuz mouse kullanmaktaym onlarda sorun yaşamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,823
Üyeler
199,228
Son üye
soRRu

Geri