3 Milyon TL Genç İşi Araba Önerisi

araba sürmeyi biliyorsan i20n ilk araba için çok iyi bence yoksa i20
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ilk arabaya 1m bağlardım geri kalan faize atardım faiz sıkıntı değilse sizin için 1-2 yılda birde yavaş yavaş yükseltirdim arabayı araba yatırımlık değil ihtiyaça göre alınmalı diye düşünüyorum kendim
hocam sana şöyle söyleyeyim 14 yaşında öğretti babam 18 e girdiğim gün ehliyete yazılıp aldım ehliyetimi 4 yıllık bi tecrübem var araba bence ölü yatırımdır zaten benim fikrimce

Valla ilk araba olarak parçası fazla bulunan , az yakan bir şey senin için daha mantıklı olur. Sonra ilerleyen zamanda arabayı yükseltirsin. Yani ilk araba olarak 3 milyon liralık sorumluluk almak istemezdim. Şöyle maximum 1-1.5 civarları daha mantıklı , dayımda coupe tarzı imzalı paket CLA180 vardı , CLA180 CLA200 1.5 lere de bakabilirsin. Onlar da 4 kapılı ama coupe gibi.

Hocam kroniği nedir bilmediğimden soruyorum.
benim hatırladığım enjeksiyon problemi vardı i20de

Mantıklı olan yanı nedir peki i20n’in? Her gün kuzey marmarada sabahtan akşama kadar gazlayacaksan evet. Değilse hayır çünkü araba kaya gibi sert ve aşırı konforsuz

Yav mis gibi paran var işte al bi g20 keyfine bak
Makyajsız olanı mı makyajlı olanı mı

Buna reno motorlu diye bir söylenti var ama ne kadar doğru bilmiyorum

F30 da baydı ya herkeste bi F30
Reno motorlu hocam 110 beygir araba gitmiyor ama hem konforlu hem de duruş olarak güzel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,126
Üyeler
199,094
Son üye
ttgg.

Geri