*Taksitli* 20.000₺ Civarı Kamera Öncelikli Telefon Önerisi

zPastwL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,228
Dostlar selamlar yakın zamanda telefonumu değişeceğim ve kamerasının iyi olması dışı samsung olması önceliğim poco gibi markalara karşı önyargım var o yüzden bilindik klasik samsung almayı düşünüyorum neler önerirsiniz sabahtan akşama kadar reels kaydırıp sokakta gördüğüm sabah/akşam şeylerin fotoğraflarını çekmeyi gece modu ile yıldız çekimi yapmayı seviyorum kasmasın donmasın samsung olsun taksit imkanı olsun kafi 30k ya çıkamam 20k civarlarında belki 30u zorlayabilirim maaş almaya başladım bende ufaktan destek veriyorum alttan

samsung a56 57 falan olabilir bende 2 sene önce aldığım a34 var hala taş gibi telefon kamera konusunda gündüz güzel ama karanlık yerlerde çok bir şey bekleme

samsung a56 57 falan olabilir bende 2 sene önce aldığım a34 var hala taş gibi telefon kamera konusunda gündüz güzel ama karanlık yerlerde çok bir şey bekleme
a57 düşünüyordum zaten ek olarak buraya da yazmak istedim

Güncelleme ufak bir fiyat problemi var samsung a37 alınır mı ?

Pixel 10 pro alabilirsin yada pixel 9xl yurtdışı telefonları ama kamerası olsun yazılımı olsun muazzam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet onu buldum bende turkcell pasajdan 256gb 25kya onu düşünüyorum şuan kafama yattı
Samsung'un düşük ve orta segment telefonlarıni almanı önermem para israfindan başka bişey değil exynos işlemciler aşırı ısınıyor ve yeni guncellemelerle asırı yavasliyor ben nothing phone 2 kullanıyorum snapdragon 8 gen 1 plus işlemcili gayet ekıci geçen sene 15k ya almıştım kamerası çok iyi sayılmaz ama kötü de degil

Pixel 10 pro alabilirsin yada pixel 9xl yurtdışı telefonları ama kamerası olsun yazılımı olsun muazzam
Pixel çok isterim de imei muhabbetine uğraşmak istemiyorum 4 yıldır kaçak telefonu kullanıyorum zaten biraz kafam rahat olsun hesabındayım da bunuda kenara yazdım duruma bi bakayım

Pixel çok isterim de imei muhabbetine uğraşmak istemiyorum 4 yıldır kaçak telefonu kullanıyorum zaten biraz kafam rahat olsun hesabındayım da bunuda kenara yazdım duruma bi bakayım
Bazi pixel modellerinde server değilde klasik imei kaydı bulunuyor pek uğraşacağını sanmıyorum bendeki NP2 de öyle bı sorun çıkarmadı 1 sene oldu IMEI kaydını da uzaktan yaptirdim

Dostlar selamlar yakın zamanda telefonumu değişeceğim ve kamerasının iyi olması dışı samsung olması önceliğim poco gibi markalara karşı önyargım var o yüzden bilindik klasik samsung almayı düşünüyorum neler önerirsiniz sabahtan akşama kadar reels kaydırıp sokakta gördüğüm sabah/akşam şeylerin fotoğraflarını çekmeyi gece modu ile yıldız çekimi yapmayı seviyorum kasmasın donmasın samsung olsun taksit imkanı olsun kafi 30k ya çıkamam 20k civarlarında belki 30u zorlayabilirim maaş almaya başladım bende ufaktan destek veriyorum alttan
Hocam 14t ye veya 15t ye bakabilirsiniz

İkinci el
1000018283.webp

Bazi pixel modellerinde server değilde klasik imei kaydı bulunuyor pek uğraşacağını sanmıyorum bendeki NP2 de öyle bı sorun çıkarmadı 1 sene oldu IMEI kaydını da uzaktan yaptirdim
bende note 10s var 4 yıllık cihaz artık dayanmıyor reels kasıyor odamda çekmiyor izmirin göbeğindeyim çekmiyor telefon 10 pro mu 9xl mı daha iyi kamera olarak ayrıca telefondan dizi izlemiyorum fakat dışardaysam vs. izleyebilirim ekran kalitesi 2. sırada önemli benim için

Bazi pixel modellerinde server değilde klasik imei kaydı bulunuyor pek uğraşacağım sanmıyorum bendeki MP3 de öyle bı sorun çıkarmadı
Alacağın 20k bandindaki bı Samsung ,pixel cihazların yada np2 nin performansını vermeyecektir ekliyorum kaçak Xiaomi almani tavsiye etmem çoğu server kayıt oluyor arada serverlerin kapandığı oluyo böyle durumlarda direnç değişimi yapıyorlar öyle oluncada soğutucu blokta bı miktar delik açıyorlar hem cihazın termal dengesini hemde çekirdeğin manyetik korumasını zayiflatiyor

istediği kadar güçlü olsun bir süre bu markanın yüzünü görmeyi düşünmüyorum hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bazi pixel modellerinde server değilde klasik imei kaydı bulunuyor pek uğraşacağım sanmıyorum bendeki MP3 de öyle bı sorun çıkarmadı

Alacağın 20k bandindaki bı Samsung ,pixel cihazların yada np2 nin performansını vermeyecektir
işlemci performansı pek umrumda değil hocam oyun oynamıyorum telefonda sadece reels kaydırır arada dizi izler sıklıkla fotoğraf çekerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,552
Üyeler
199,183
Son üye
Beratkrkmz

Geri