Çözüldü✓ Battlefield 5 De Anlık Donmalar

bat 16

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar video pek düzgün çekemedim elimdekini atıyorum oyunu açinca 1 2 dk boyunca kısa kısa donmalar oluyor sonra düzeliyor oyun içindede ara ara donuyor ve bilmiyorum ama mesela 7/24panzerstorm mapine giriyorum 4 5 gün bu şekilde donmalar sonra kendiliğinden düzeliyor birkaç gün donmadan gidiyor sonra aynı devam diğer mapleri hiç saymıyorum full donuyor sürekli sürekli
https://files.fm/u/wcgde46qmz
12400f
H610mk anakart
4070
16gb ram
Isı işlemci 50lerde gpu max 70

Arkadaşlar video pek düzgün çekemedim elimdekini atıyorum oyunu açinca 1 2 dk boyunca kısa kısa donmalar oluyor sonra düzeliyor oyun içindede ara ara donuyor ve bilmiyorum ama mesela 7/24panzerstorm mapine giriyorum 4 5 gün bu şekilde donmalar sonra kendiliğinden düzeliyor birkaç gün donmadan gidiyor sonra aynı devam diğer mapleri hiç saymıyorum full donuyor sürekli sürekli
https://files.fm/u/wcgde46qmz
12400f
H610mk anakart
4070
16gb ram
Isı işlemci 50lerde gpu max 70
dx12 kapat.

harddisk mi ssd mi kullanıyorsunuz. Oyun hangisine yüklenmiş ?

Ayarlardan future frame rendering kapalı ise aç

Ayarlardan future frame rendering kapalı ise aç
Oda açık hocam furmark testi yapıyorum şuan ram işlemci testlerinide yapıcam internetten bakarak reddite bu konuyu çok fazla gördüm birçok kişide bu sorun var arkadaşımda lenovo loq laptop var 24gb ram o da oyunu alip indirdi girdigi gibi ayni şekilde donuyordu

ssd marka model nedir imzadaki sistem ile 150 180 ultra oynuyorum ama dx 12 açınca tam tersi bf 1 ve 5 te çok kötü dx12 ve ne yaptıktan sonra böyle oldu hatırlıyormuusn ?

sadece bu oyunda ise ya driver ya oyun güncellemesi kaynaklı olabilir.

ssd marka model nedir imzadaki sistem ile 150 180 ultra oynuyorum ama dx 12 açınca tam tersi bf 1 ve 5 te çok kötü dx12 ve ne yaptıktan sonra böyle oldu hatırlıyormuusn ?
Crucial 500gb p3 plus hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sadece bu oyunda ise ya driver ya oyun güncellemesi kaynaklı olabilir.
Bazi yayin acanlardan baktim kasan gormedim şuana kadar acaba rammi yetmiyor diyordum ama 13gb kullanıyor rami

Hocam durduk yere sabah açtigimda bu donma basladi ve devam etti aylardir boyle maalesef oyun ayarlarindan dediklerini zaten yapay zeka ile duzeltmistim önceden ultrada oynuyordum 0 donma fps düşmesi şuan çok kotü başka btf oyunu indirmedim henuz ama farklı oyunlarda donma kasma yaşamiyorum

Crucial 500gb p3 plus hocam

Bazi yayin acanlardan baktim kasan gormedim şuana kadar acaba rammi yetmiyor diyordum ama 13gb kullanıyor rami
ram ne alaka? sistemde bir donanım arızası olsa tüm oyunlarda olur ek olarak stabilite testi yap, durduk yere sadece bu oyunda ise yazılımsal olma ihtimali var herkezin sistemi farklı farklı yeni gelen bir oyun güncellemesi yada driver güncellemesi başka sistemde sorun yaratmazken senin sistemde sorun yaratabilir, oyun dosyalarını doğrulat dx cache i temizle sonra girmeyi dene sadece bu oyunda ise.

Furmark testinde max 76 dereceyi gördü sorun yok occt yaptım ondada sorun yok çıktı

ram ne alaka? sistemde bir donanım arızası olsa tüm oyunlarda olur ek olarak stabilite testi yap, durduk yere sadece bu oyunda ise yazılımsal olma ihtimali var herkezin sistemi farklı farklı yeni gelen bir oyun güncellemesi yada driver güncellemesi başka sistemde sorun yaratmazken senin sistemde sorun yaratabilir, oyun dosyalarını doğrulat dx cache i temizle sonra girmeyi dene sadece bu oyunda ise.
16gb ramin yetersiz kaldigini soylediler ondan dedim btf 5 dışında diğerlerini oynamadım farklı hikayeli oyunlarda hiçbirinde bir problem olmadı

Dediklerini yapınca oyun biraz düzeliyor ama sonra yine aynı

Bi crystal disk mark testi yapabilirmisin ssd nin çok iyi bir kontrolcüsü yok ve dram de yok dediğine görede 50gb alan kalmış sadece bu yüzden vaad ettiğinin kat ve kat altını verebilir bir sata ssd kadar bile yavaşlayabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,516
Üyeler
199,175
Son üye
akinakcay07

Geri