Dostum on numara sistem olmuş özellikle ekran kartını iyiki cuma gecesi almışsın çok güzel bir kart cw sorunu olmayan bir kart yok şu parça vardı yok bu parça vardı filan takılma onlara bende 9800x3d var kule tipi gayet yetiyor bir tek 3500 tl daha veriş anakartı aorus elite yapabilirsin istersen onun dışında geyet iyi sistem olmuş ramleride patriot a çevirebilirsin ama bence gerek yok allah güle oynaya kullanmayı nasip etsin .
Daha kaliteli dedikleri parçalarda hemen hemen aynı kalitede merak etme fsrklı yerlerdende alsaydın en fazla kazanacağın 5 bin tlolurdu bi fark yok yani.
Aynı fiyata sıvı soğutma konusunda hemfikirim de ram konusunda adamın aldığı ram da sk hynix çip var psu olarak da üstünde usb ve pwm hub var ve alman kapasitörler var x870 anakart(Hem de Gigabyte ) almış 10k fiyata daha ne olsun boş yapmak için sırf mesaj yazmışsın. Ve bu boş yorumundan dolayı adamı belki de çok büyük hataya sürükleyeceksin.
Aynı fiyata sıvı soğutma konusunda hemfikirim de ram konusunda adamın aldığı ram da sk hynix çip var psu olarak da üstünde usb ve pwm hub var ve alman kapasitörler var x870 anakart(Hem de Gigabyte ) almış 10k fiyata daha ne olsun boş yapmak için sırf mesaj yazmışsın. Ve bu boş yorumundan dolayı adamı belki de çok büyük hataya sürükleyeceksin.
Ben sadece sana alman kapasitör var olması mı o psu için ek özellik dedim üzerinde usb ve pwm hub olması da dedim kaldı ki alman kapasitör dediğin kıytırık bir kapasitör değil ve cybernetic (bir çok markanın referans aldığı global test firması) den çok iyi sonuçlar verdi(arada da uçurum bir fark yok ve bir çok sıralama indexinde A tier kategori de. Artık şu tek bir düzeye bağlı olmayı bırakalım da araştırma yapalım) gelelim faz sayısına faz sayısı başlı başına bir ayraç olmuyor faz başına düşen amper önemlidir kaldı ki kullandığı işlemciyi de rahatça besler kaldı ki giriş sayısına önem vermiş olabilir. Diyelim ki daha iyi bir tercihi vardı b850 bundan dolayı sistem mi iade edilir. Bir yerden bir şeyler öğrenirken ya tam öğrenin ya da bir şeyi bilmeden akıl vermeyin.
Uyduruk YT Tier listine benzemez
Ben sadece sana alman kapasitör var olması mı o psu için ek özellik dedim üzerinde usb ve pwm hub olması da dedim kaldı ki alman kapasitör dediğin kıytırık bir kapasitör değil ve cybernetic (bir çok markanın referans aldığı global test firması) den çok iyi sonuçlar verdi(arada da uçurum bir fark yok ve bir çok sıralama indexinde A tier kategori de. Artık şu tek bir düzeye bağlı olmayı bırakalım da araştırma yapalım) gelelim faz sayısına faz sayısı başlı başına bir ayraç olmuyor faz başına düşen amper önemlidir kaldı ki kullandığı işlemciyi de rahatça besler kaldı ki giriş sayısına önem vermiş olabilir. Diyelim ki daha iyi bir tercihi vardı b850 bundan dolayı sistem mi iade edilir. Bir yerden bir şeyler öğrenirken ya tam öğrenin ya da bir şeyi bilmeden akıl vermeyin.
Şimdi araştırma yaptım giriş seviyesi japon kapasitör ve geri kalan bileşenleri zayıf Lian Li daha iyi bu konu da ve usb ve pwm çoklayıcvı da cidden çok önemli direkt psu ile besleme yapıyor üstelik yani çok kararlı. Heh şunu diyebilirsin bence fiyatını bence yine hak etmiyor ona bir şey diyemem ama bir markayı direkt kötülemen yanlış bana göre de hak ediyor(emin ol lian li çok daha sağlam) ama bu kişisel. Anakart konusunda da hak verdim sana açıkçası sırf x870 diye fazla para tercih edilmesi yanlış.
Şimdi araştırma yaptım giriş seviyesi japon kapasitör ve geri kalan bileşenleri zayıf Lian Li daha iyi bu konu da ve usb ve pwm çoklayıcvı da cidden çok önemli direkt psu ile besleme yapıyor üstelik yani çok kararlı. Heh şunu diyebilirsin bence fiyatını bence yine hak etmiyor ona bir şey diyemem ama bir markayı direkt kötülemen yanlış bana göre de hak ediyor ama bu kişisel. Anakart konusunda da hak verdim sana açıkçası sırf x870 diye fazla para tercih edilmesi yanlış.
İncehesaptan aldım. Bu fiyata bundan daha iyi psu, daha düşük fiyata bundan daha iyi anakart, aynı fiyata daha iyi soğutma önerir misin? Merak ettim, ne gelecek. Duruma göre iptal etme şansım var. Ram konusunda %100 katılıyorum, ona yapacak bir şey yok çünkü stok yoktu.
tek tek toplarsan daha avantajlı toplarsın ama çok aşırı bir kazık da değil sistem fena değil eğer kendin beceremiyorsan pek pc kurmayı hazır gelsin ayağına çok takma yorumları derim öyle aşırı bir kazık fiyat yok tüh be dedirtecek kadar ortalama 5-10k falan belki kazanırsın yada bazı parçalarda bir tık iyisine geçersin aynı fiyata ama dediğim gibi pek pc toplamadan anlamıyorsan seni üzecek bir durum yok parçalar gayet güzel seni üzmez.
Fiyat konusunda bence bundan daha iyisi yapılamaz ondan yana şüphem yok. Ama belki bu fiyata daha kalitelisi olabilir. Onun için yorumları merak ettim.
Lexar NQ790 LNQ790X002T-RNNNG 2 TB NVMe PCIe Gen4 x4 7000 MB – 6000 MB M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Raijintek Cratos Lite 850w 80+ Gold Atx 3.1 Pcıe 5.1 Siyah Güç Kaynağı 0r30b00037 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Patriot PVV516G60C30 Viper Venom 16 GB (1x16 GB) DDR5 6000 MHz CL30 Gaming Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Dostum on numara sistem olmuş özellikle ekran kartını iyiki cuma gecesi almışsın çok güzel bir kart cw sorunu olmayan bir kart yok şu parça vardı yok bu parça vardı filan takılma onlara bende 9800x3d var kule tipi gayet yetiyor bir tek 3500 tl daha veriş anakartı aorus elite yapabilirsin istersen onun dışında geyet iyi sistem olmuş ramleride patriot a çevirebilirsin ama bence gerek yok allah güle oynaya kullanmayı nasip etsin .
Daha iyileri sana nasip olsun, teşekkür ederim. Bütçem çok kısıtlı. 1000 TL kısmak bile baya rahatlattı. 3.500 TL verip o dediğin anakarta geçeyim mi? Buna %100 değer diyorsan bütçemi artırabilirim. Gemini/Claude bu anakart sana yeter dedi ama anakartlar hakkında hiçbir bilgim yok. Technolay'daki bir arkadaşın önerisi üzerine almıştım 10.600 TL bütçe ile.