Kepek Karşıtı Sampuan

Lviton

80+
Reaksiyon skoru
3
kepek/egzama karsıtı sampuan onerebilirmisiniz max 1000 tl

Son düzenleme:
eczanede sebirox , loprox veya vichy dercos yeşil alabilirsin ama haftada 2 defa kullanmalısın yoksa aşırı kurutuyor saçını günlük saç şampuanı da dalin gibi sülfatsız temiz içerikli kullan içinde ağır yağlar olmasın yoksa mantarı besleyip kaşıntı yaptırır geminiden yardım alabilirsin
muhtemelen seboreik dermatit var sende

eczanede sebirox , loprox veya vichy dercos yeşil alabilirsin ama haftada 2 defa kullanmalısın yoksa aşırı kurutuyor saçını günlük saç şampuanı da dalin gibi sülfatsız temiz içerikli kullan içinde ağır yağlar olmasın yoksa mantarı besleyip kaşıntı yaptırır geminiden yardım alabilirsin
muhtemelen seboreik dermatit var sende
Dercos iyi mi? yada biraz daha ucuza ne onerirsin

iyi. dercosu indirimde alırsın 700 lere kadar düşüyor şimdi kendine eczaneden sebirox al doktora yazarsan ucuza gelir
https://www.pttavm.com/vichy-dercos...=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.50.1 bu alınır mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1783893958013.webp
Fena işe yaradı bu bende de egzama kepek vardı düzenli kullanınca bitti diyebilirim.

Kepeğe özel üretilmiş medikal şampuanlar bile kepeğe tam koruma sağlamıyor. Kullandığın süre boyunca tamamen ortadan kalkıyor ama zamanla kepek oluşumu tekrar başlıyor.

Head Shoulders mı kepeğin olduğunu bilmiyordum.

kanka covid zamanaı bendede çok fena kepek vardı ben bıttım sabunu ve blendax mentöllü ile çözmüştüm bıttım sabunu kullanırsan geçirir diye tahmi nediyorum benim 1 ayda yok olmuştu

Sebirox kullanıyorum aşşırı memnunum hatta bunu da sağlık ocağından yazdırıp ayda 1 tane ücretsiz alabiliyorsun
(berberim iki kutu al dedi birini başta normal kullan o bitince diğerini kullandığın şampuana dök demişti)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,532
Üyeler
199,179
Son üye
yus90544

Geri