Segotep Fz6 Pro Beyaz Kule Tipi Işlemci Soğutucu 2 x 120 mm LGA 1700 ve AM5 Uyumlu RGB Aydınlatma
Gerçekten indirim olduğunu düşünüyor musun bu ürün için hic Akakçe ye girip fiyat ortalamasına baktın mı
daha cuma günü 1300 e incehesap ta satıldı dip fiyat değil gibi sanki
Maalesef bizim insanımız biraz üşengeç girip araştırmak yerine insanlara sallamayı çok sever . Bu kardeşlerimizi bilgilendirdiğin için teşekkürler. Evet ürün beyaz model ve beyaz model ilk defa bu fiyata düştü.Arkadaşlar ürün beyazı, beyaz modeli gaming gecesi indirimlerinde indirime girmedi. Normalde fiyatı 1650 bandında seyrediyor. Akakçe'de de son 1 yılın en düşük fiyatı:
Yanlışın var bu yıl içerisinde beyaz model dip fiyat 1299tl idi. Siyah ise 1199tl kadar gerilemişti.Maalesef bizim insanımız biraz üşengeç girip araştırmak yerine insanlara sallamayı çok sever . Bu kardeşlerimizi bilgilendirdiğin için teşekkürler. Evet ürün beyaz model ve beyaz model ilk defa bu fiyata düştü.
Kupon vs ile mi düştü hocam . Veyahutta gaming gecesi felandır ürünün ana ham fiyatından bahsediyorum ben . Benim bildiğim yok . Varsada bu fiyatın altını hatırlamıyorum.Yanlışın var bu yıl içerisinde beyaz model dip fiyat 1299tl idi. Siyah ise 1199tl kadar gerilemişti.
Gg de düştü hocam . Sadece gördüğümü yazayım dedim Şubat veyahut Mart ayında sanırımKupon vs ile mi düştü hocam . Veyahutta gaming gecesi felandır ürünün ana ham fiyatından bahsediyorum ben . Benim bildiğim yok . Varsada bu fiyatın altını hatırlamıyorum.
incehesap sitesi sandım 500 kupan duruyor yapıştıracaktım direk ^^
Arkadaşlar ürün beyazı, beyaz modeli gaming gecesi indirimlerinde indirime girmedi. Normalde fiyatı 1650 bandında seyrediyor. Akakçe'de de son 1 yılın en düşük fiyatı: