🔥İndirim Segotep Fz6 Pro Beyaz Kule Soğutucu 🔥 1.424₺ ( Dip Fiyat )

daha cuma günü 1300 e incehesap ta satıldı dip fiyat değil gibi sanki

Gerçekten indirim olduğunu düşünüyor musun bu ürün için hic Akakçe ye girip fiyat ortalamasına baktın mı
daha cuma günü 1300 e incehesap ta satıldı dip fiyat değil gibi sanki

Arkadaşlar ürün beyazı, beyaz modeli gaming gecesi indirimlerinde indirime girmedi. Normalde fiyatı 1650 bandında seyrediyor. Akakçe'de de son 1 yılın en düşük fiyatı:

Adam beyaz modelini paylaşmış insanlarımız siyahla bir tutmuş iyi miyiz arkadaşlar?

incehesap sitesi sandım 500 kupan duruyor yapıştıracaktım direk ^^ fiyat fena değil bende bunu 1500-1650 aşağısı görmedim diye hatırlıyorum beyaz olarak.Performansına emin olmadığım için almamıştım 10 kere alacağıma bilinen marka alırım diye bir ara muadil Montech NX600 alacaktım çünkü tamamen Peerles Assasin ile aynı soğutuyor testlerinde onu da satanlar 1600 den 2100-2400e çekti..o zaman ne manası kaldı v.s

Arkadaşlar ürün beyazı, beyaz modeli gaming gecesi indirimlerinde indirime girmedi. Normalde fiyatı 1650 bandında seyrediyor. Akakçe'de de son 1 yılın en düşük fiyatı:
Maalesef bizim insanımız biraz üşengeç girip araştırmak yerine insanlara sallamayı çok sever . Bu kardeşlerimizi bilgilendirdiğin için teşekkürler. Evet ürün beyaz model ve beyaz model ilk defa bu fiyata düştü.

Maalesef bizim insanımız biraz üşengeç girip araştırmak yerine insanlara sallamayı çok sever . Bu kardeşlerimizi bilgilendirdiğin için teşekkürler. Evet ürün beyaz model ve beyaz model ilk defa bu fiyata düştü.
Yanlışın var bu yıl içerisinde beyaz model dip fiyat 1299tl idi. Siyah ise 1199tl kadar gerilemişti.

Yanlışın var bu yıl içerisinde beyaz model dip fiyat 1299tl idi. Siyah ise 1199tl kadar gerilemişti.
Kupon vs ile mi düştü hocam . Veyahutta gaming gecesi felandır ürünün ana ham fiyatından bahsediyorum ben . Benim bildiğim yok . Varsada bu fiyatın altını hatırlamıyorum.

Kupon vs ile mi düştü hocam . Veyahutta gaming gecesi felandır ürünün ana ham fiyatından bahsediyorum ben . Benim bildiğim yok . Varsada bu fiyatın altını hatırlamıyorum.
Gg de düştü hocam . Sadece gördüğümü yazayım dedim Şubat veyahut Mart ayında sanırım

Daha ucuza almıştık sanırsam hocam ama yine de iyi fiyat çift kule için

Geri