Oynadığınız En Underrated Oyunlar

Flatout 2, Manhunt 1, Highway Nights : Alarm Fur Cobra

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

almayan bi babaannem kaldı galiba
Almayan bide ben kaldım

Bence The Invincible olabilir çok oynayan görmedim Steamde de 8k yorum almış ben 5 saat oynadım daha önümde çok yol var offline tek kişilik bir hikaye oyunu uzaya merakım var oyunda uzay var o zaman alırım dedim indirimdeyken neredeyse bedavaydı direkt yapıştım oynayın derim

Son düzenleme:
Tomb Raider serisi ve Super Meat Boy olabilir.

• Beğen
5 yıl önce bıraktım enis kirazoğlu izlemeyi haberim yok valla
Ben de uncharted 4'e kötü diyince bırakmıştım

Ayrıyeten diğer hocalarıma söylüyorum türkçe dublaj olmayan herhangi bir oyunu en sevdiğimiz oyun diye nitelendirmek çok yanlış olur biz türküz türk

Almayan bide ben kaldım

Bence The Invincible olabilir çok oynayan görmedim Steamde de 8k yorum almış ben 5 saat oynadım daha önümde çok yol var offline tek kişilik bir hikaye oyunu uzaya merakım var oyunda uzay var o zaman alırım dedim indirimdeyken neredeyse bedavaydı direkt yapıştım oynayın derim
The last of us part 2 o kadar iyi değil be serinin ilk oyununa nazaran biraz daha kötü

Şahsen benim en sevdiğim oyun uncharted 4 tersini iddia eden varsa vs atalım
(Hiç oynamadıysanız bravo çok şey kaçırıyorsunuz)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tomb Raider serisi ve Super Meat Boy olabilir.
tomb raider gayet biliniyor bence
2013'ü 5 sene önce falan bitirdim. rotr'yi 2023te bitirdim. sonuncuya da birkaç ay önce başlayıp 10 saat falan oynadım ama tamamen aynı ve hikaye aşırı sıkıcı geldi bıraktım. Oyunlar çok benzer yoksa bu kadar ara vermeden oynanmaz

Kingdome come deliverence
The walking dead telltalegames
hocam twd nasıl underrated oluyor dünyada en çok satan 32. oyun. Bir de bu ana oyun seri de değil
1784190181087.webp

Ben de uncharted 4'e kötü diyince bırakmıştım

Ayrıyeten diğer hocalarıma söylüyorum türkçe dublaj olmayan herhangi bir oyunu en sevdiğimiz oyun diye nitelendirmek çok yanlış olur biz türküz türk

The last of us part 2 o kadar iyi değil be serinin ilk oyununa nazaran biraz daha kötü

Şahsen benim en sevdiğim oyun uncharted 4 tersini iddia eden varsa vs atalım
(Hiç oynamadıysanız bravo çok şey kaçırıyorsunuz)
Last of us pt 1 pt 2 Uncharted (Tüm seri) God of War ragnarök (god of war oynadım ama bitirmedim) rdr 2 oynadım bitirmedim spiderman serisi oynadım bitirmedim ben çok şey kaçırdım da bakalım

• Beğen
Remnant: From The Ashes Hikaye olarak pek bir şey sunmuyor hatta bana kalırsa kötü bile diyebilirim. Oyunu iyi yapan tarafları gelişim hissiyatı dengeli ve güzel. Farklı silah eklentileri ve yeteneklerle oynanışa çeşitlilik katmışlar. Tekrar eden düşmanlar çok az. Her haritada farklı düşman grupları ve bosslar oluyor. Post-apokaliptik bir atmosferi var görsel grafikler güzel. Bunlara iyi ayarlanmış bir vuruş hissiyatıda eşlik edince ortaya kendini oynatan bir yapım çıkmış.

Outward Definitive Edition İlk girdiğimde köpeklere öldüm, şehirde doğdum etrafı keşfetmek için şehirin dışına çıktım haydutlar öldürdü ve esir aldılar. Böyle oyun mu olur ne biçim combatı var dedim kapattım. Bir süre sonra tekrar girdim ve bir şekilde sardı. Combatı alışık olduğumuz tarzda değil. Alışana kadar çok kez ölüyorsun. Oyun hiçbir şekilde elinizden tutmuyor. Hikaye desen dolu dolu değil yapmış olmak için yapmışlar. Oyunun %70i sağa sola yürümekle geçiyor. Güzel olan yanlarına gelirsek çok çeşitli bir yapısı var. Sayamayacağım kadar çok tarzda karakter oluşturabilirsiniz. Zorlayıcı bosslar ve düşmanları var. 2000'lerin rol yapma oyunlarını sevenler bunu da sevebilir. O dönemlerde çıkmış olsa bazı kült serilerle birlikte anılabilirdi.

Her iki oyun da arkadaşla beraber oynadığında daha keyifli oluyor. Denemek isteyen olursa bir şans vermesini tavsiye ederim.

Titanfall 2 Kralın açıklamaya ihtiyacı yok burayı okuyana kadar git oyna kardeşim niye vakit kaybediyorsun.

Son düzenleme:
  • Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,757
Üyeler
199,219
Son üye
Berat60