🔥İndirim Ocypus Delta A62 Ex ₺ 1.598,75 Lira

Reaksiyon skoru
215

Ekler

• 1000037876.webp
    1000037876.webp
    77.4 KB · Hit: 35
  • Beğen
Reaksiyonlar: Sevz
Bayadır bu fiyatta 1 hafta falan oldu galiba.

Alıp, kargoda iade ettiğim bir soğutucu. İncelemeleri iyi. İade etme sebebi beyaz renginde, üzerindeki sıcaklık gösterge led'i okunmuyor. Siyah renginde ise sorun olmamasıydı.

Garip bir tipi var ya, bir gün bakınca ucubeye bak; kim alır bunu diyorum. Bir gün kalkınca ne güzel diyorum.

Ram üstlerini kapatmayan bir tasarımı var.

Alıp, kargoda iade ettiğim bir soğutucu. İncelemeleri iyi. İade etme sebebi beyaz renginde, üzerindeki sıcaklık gösterge led'i okunmuyor. Siyah renginde ise sorun olmamasıydı.

Garip bir tipi var ya, bir gün bakınca ucubeye bak; kim alır bunu diyorum. Bir gün kalkınca ne güzel diyorum.

led harbiden çok can sıkar tip olarak da dediğin gibi hissettiriyor

Sanirim beyaz zeminde beyaz led oldugu icin az gorunuyor anladigim kadariyla keske beyazda led rengini maviye cevirseymis. Tasarim olarak gozume sade geldi, goz yormuyor. Fiyat performan olarak uzecegini sanmiyorum ozellikle hava sogutma arayanlar icin guzel alternatif.

Sanirim beyaz zeminde beyaz led oldugu icin az gorunuyor anladigim kadariyla keske beyazda led rengini maviye cevirseymis. Tasarim olarak gozume sade geldi, goz yormuyor. Fiyat performan olarak uzecegini sanmiyorum ozellikle hava sogutma arayanlar icin guzel alternatif.
Yok yok çok güzel hava soğutma. 250W'a kadar dağıtıyor ısıyı. Pek çok 240MM AIO'dan da iyi hatta, bayağı incelemelerine baktım rus forumları dahil yorumlarını okumuştum. Tek sorun, led kısmını elle bastırmadıkça beyazda LED yazı okunmuyor. Çok üzücü. Hani böyle bir ürün yapıp, beyaz üstüne beyaz led koyunca firmadaki bir allahın kulu abi bu görünmeyebilir dememiş mi diyor insan

Sinerjide bir kac model daha var onlarinda fiyatlari piyasaya gore iyi, tek tek konu acmayi gerek gormedim ocypus tam bir fiyat performans urunu underrated bir marka oldugunu dusunuyorum.

oda ısıgı kapalı oldugunda da belli olmuyor mu hocam

nasıl oyle hata yapabilmişler
Gerci soyle bir durum var bu fiyata ekrani olmasa bile fiyat bandindaki rakiplerinden iyi bu sorunda ufak bi nazar boncugu fiyat 3 bin olsa sorun olurdu belki ama bu fiyata teneke modelleri satiyorlar.

Gerci soyle bir durum var bu fiyata ekrani olmasa bile fiyat bandindaki rakiplerinden biri bu sorunda ufak bi nazar boncugu fiyay 3 bin olsa sorun olurdu belki ama bu fiyata teneke modelleri satiyorlar.
Tabii ki canım, ekrana bakmayın. Bu fiyata taş gibi soğutucu. Ram slotu kapatmıyor, fan kirli görüntüsü yok.

LED'i uygulamadan kapatıp kullanılır geçilir. (kapanıyordur herhalde)

Geri