🔥İndirim Ocypus Delta A62 Ex ₺ 1.598,75 Lira

Gerci soyle bir durum var bu fiyata ekrani olmasa bile fiyat bandindaki rakiplerinden iyi bu sorunda ufak bi nazar boncugu fiyat 3 bin olsa sorun olurdu belki ama bu fiyata teneke modelleri satiyorlar.
1600 veriyorsam o dereceyi görmek isterim hocam pek nazar boncukluk olay değil bana kalırsa

1784028984100.webp

Şunun beyazını Türkiye'ye getirmediler. Zalman Zet 5. Şu endama bak. Şu kaliteye bak.

Yauv mükemmel bir tasarım fiyatı vs süper de aldığım kasanın max destek 155 olunca kaldı gitti segotep alacaz galiba

anakart bükücü

Almak istiyorum fakat elimde tamamen işimi gören bir soğutucu olduğu için vazgeçiyorum hep.

Almak istiyorum fakat elimde tamamen işimi gören bir soğutucu olduğu için vazgeçiyorum hep.
Brutal tasarım hoşunuza gidiyorsa alın geçin bence. 2000'lerden düştü buraya. Satılmıyor. Bizim ülkede bu tasarımın sevdalısı az.

Elinizdeki isinizi goruyorsa ve gorsel olarak cok fark edecegini dusunmuyorsaniz paranizi baska eksiklere harcamak yada bosuna borca girmemek daha mantikli hergun yeni bir urunun fiyati dusuyor zaten bu isin sonu yok. Bunu alacaksin bi kac gun sonra kasa batmaya baliyacak. Komple sistemu yenilemeye kadar gider😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,382
Üyeler
199,147
Son üye
change_exe

Geri