🔥İndirim Kahve Dünyası 2. Ürün 1 TL

thepublicman

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,947

Bu direk bedava gofrik olan

250 gram Fındık ve karamel aromalı çekirdek kahvede de var

Bir sürü çikolata denedim, Tambol başka bir şey. Keşke tüm versiyonları indirimde olsaydı.

Yaz ayında bu kargolar erimiş halde gelir, riske girmeyip pas geçiyorum.
Fındıklı olanı bu aralar 50TL civarına geliyor hep. Az daha düşse iyi olacak. İçi ısı geçirmez bir pakete ya da buz paketi olandan gönderiyorlar. Bu zamana kadar ben de erime gibi bir durumla karşılaşmadım ama erise de fiyatından ötürü dolaba koyup aynı tattan devam yaw. Sorun olmaz.

Bir sürü çikolata denedim, Tambol başka bir şey. Keşke tüm versiyonları indirimde olsaydı.

kargo firmasına bağlı biraz ama kahve dünyası sanırım bu konuda en iyi firma
içinden en az 3-4 tane ürüne bağlı buzlukla gönderiyorlar baya düzgün geliyor ben hep memnun kaldım paketlemelerinden

Bunu ben sordum ürünleri buz aküleri ile mi gönderiyorlarmış öyle dediler.

Oturduğunuz yerde yerel market varsa oraya bakabilirsiniz bi bizim buradaki yerel markette 2 al 1 öde oluyor genelde tambol çikolataların da

Hocam ben sipariş verdim adamlar izoleli paketin koymuşlar içerisine de iki tane buz aküsü atmışlar. Kargoyu akşam üstü alana kadar buzlar erimiş ama çikolatalarin formu falan bozulmamış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,611
Üyeler
199,192
Son üye
megjegyezni

Geri