Fp Samsung Telefon Önerir Misiniz

David25

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
15000
Samsung olmalı birincil ve kesin tercihim .Günlük kullanım için ısınmayan kasmayan ve ön kamerası da kötü olmasın ortalama bişi idare eder. 15.000 TL bütçem , max 22.000 Tl olabilir. Şimdiden teşekkürler.

Samsung olmadı birincil ve kesin tercihim .Günlük kullanım için ısınmayan kasmayan ve ön kamerası da kötü olmasın ortalama bişi idare eder ortalama 15.000 TL bütçem var max 22.000 Tl olabilir. Şimdiden teşekkürler.
Samsung'da o fiyat segmentinde adamakıllı telefon yok Samsung önermiyorum

Samsung olmalı birincil ve kesin tercihim .Günlük kullanım için ısınmayan kasmayan ve ön kamerası da kötü olmasın ortalama bişi idare eder. 15.000 TL bütçem , max 22.000 Tl olabilir. Şimdiden teşekkürler.
A37 alabilirsin 22K ya zorlarsan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Samsung'da o fiyat segmentinde adamakıllı telefon yok Samsung önermiyorum
TR de Samsungdan başka düzgün marka yok ki Android cihazlarda. Bir tek Honor fena değil bence kalanı komple berbat.

a37 8-256 alinabilir kendim alacak olsam a37 yi alirdim isinmayan kasmayan demissin ama zaten seceneklerimiz belirlenmis o konulara birsey diyemeyecegim

Hocam xiaomi veya Poco öneririm

Biraz bütçeyi artırabilirsen bu da düşünülebilir
https://www.akakce.com/cen Neden x...lardan biri ve çentiği Samsung'a göre çok az

kamera samsung daha iyi hocam zaten arkadas on kamerasi kotu olmasin demis xiaomi on kamerada sicip batiriyor

Az daha artarsa a56 yoksa a37 (şahsi fikrim) şimdi fark ettin ısınmayan demişsiniz ama tabikide ısınacak telefon çözümü yokki.

a37 8-256 alinabilir kendim alacak olsam a37 yi alirdim isinmayan kasmayan demissin ama zaten seceneklerimiz belirlenmis o konulara birsey diyemeyecegim

kamera samsung daha iyi hocam zaten arkadas on kamerasi kotu olmasin demis xiaomi on kamerada sicip batiriyor
Kamera daha iyi?
Note 15 pro'da kayıpsız yakınlaştırma+4 tane odak uzaklığı var ama Samsung'da bu yok
Makro kamerayı ve ultra geniş kamerayı çok kullancağını zannetmiyorum

Hocam öyle konuşmayın uyarı yersiniz

22 K altında düzgün bir telefon yok. Galaxy A56'dan aşağısına bakmamanı tavsiye ederim. Redmi, Poco falan önermişler de yazılımı sıkıntı.

22 K altında düzgün bir telefon yok. Galaxy A56'dan aşağısına bakmamanı tavsiye ederim. Redmi, Poco falan önermişler de yazılımı sıkıntı.
Samsung fanboyu olmaya devam et

Ayrıca xiaomi kullanıcısıyım yazılımı falan sıkıntı değil reklam çıkması sorununu da nextdns ile çözdüm

Sen ne dersen de Mi fanboyu kardeşim. Aklı başında her insan Xiaomi'nin yazılımının tırt olduğunu kullandığında anlar.
Hocam xiaomi kullanıyorum ve yazılımından memnunum (geçmişte Samsung kullanan biri olarak)

Ayrıca xiaomi mükemmel demiyorum ki Apple ve Samsung'un özelliklerine göre pahalı olduğunu savunuyorum

Honor gibi markalar da güzel

Ne önerirsiniz hocam
A26 hocam 8gb 256 olanını kullanıyorum 120 hz ekran yenilemesi var 5000mah kuryeyim günde 12 saat nfc mobil veri konum bluetooth açık en ufak donma kasma vb şey yaşamıyorum vatanda indirimler mevcut ve sanırım a26yı gördüm indirimde alabileceğin bir telefon

Geri