Yardım İkinci El Lian Li Kasa Alınır mı ?

Reaksiyon skoru
60
Arkadaşlar sistem toplayacağım fakat uzun 1 senelik bir süreç olucak şuan en başta kasayı alayım diyorum ikinci el düşünüyorum temiz ve sorunsuz bir kasaysa ikinci elde değerlendirilip alınır mı ?

Arkadaşlar sistem toplayacağım fakat uzun 1 senelik bir süreç olucak şuan en başta kasayı alayım diyorum ikinci el düşünüyorum temiz ve sorunsuz bir kasaysa ikinci elde değerlendirilip alınır mı ?
tabii ki de neden olmasın uyguna temzi tabii ki de alınır

Mezar bulsam temiz boğaz manzaralı alırım.
Kasa niye alınmasın ki...

Kasa 2. Elde en sıkıntı çıkarmayacak parça. Hor kullanılsa bile maksimum düşüp bir yeri ezilmiştir ya da çizik vardır. Suluçeşme dilencisi gibi gözükmedikçe alınır

Mezar bulsam temiz boğaz manzaralı alırım.
Kasa niye alınmasın ki...
Biraz hor kullanılmışa benziyor çiziği hasarı darbesi yoksa alınır diyorsunuz ozaman
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ilanı atayım yarın yanına gidicem alınır mı alınmaz mı siz karar verin

yarın gideceğim yanına

Biraz hor kullanılmışa benziyor çiziği hasarı darbesi yoksa alınır diyorsunuz ozaman
Yani bir kasa ne kadar hor kullanılmış olabilir ki.
Şimdi masaya koyacaksam bana bakan tarafında çizik olmaması önemli.
Ha girişlerin orda arkada olursa olsun görmüyorum sonuçta.
Birde fiyat tabi. Atıyorum sıfırı 6-7'ye taksitli varsa nakit 5 bağlamam. 4500 ve altına alırım.

Attığım ilandaki kasayı alıp stickerları güzelce söküp kullanmayı düşünüyorum

Yani bir kasa ne kadar hor kullanılmış olabilir ki.
Şimdi masaya koyacaksam bana bakan tarafında çizik olmaması önemli.
Ha girişlerin orda arkada olursa olsun görmüyorum sonuçta.
Birde fiyat tabi. Atıyorum sıfırı 6-7'ye taksitli varsa nakit 5 bağlamam. 4500 ve altına alırım.
Sizce mantıklı mı

ilanı atayım yarın yanına gidicem alınır mı alınmaz mı siz karar verin

yarın gideceğim yanına
Kasaya bir şeyler yapıştırmış onun da izleri hafif kalmış onlar çıkar rahat.
Cam da vesaire çizik göremedim.
Bence okey duruyor kasa.

Yani alacağım kasa biraz hor kullanılmış gibi fakat yarı yarıya bir fark var fiyatta alınır mı bilemedim yanına gitmeye değermi bakmaya bilemedim büyük ihtimal yarın gdieceğim bi
Hep düşünürdüm bu aptl çıkartmaları kim kullanıyor diye. Kasa sahibi kullanıyormuş. Çıkartmaları söker temizlersiniz, kasada büyük anlamda çizik vs göremedim. Elinizden gelirse kasanın usb hub kısmın ve her parçasını söküp, metal aksamları atarsınız banyoya duş başlığıyla sıfır gibi olur.

Hep düşünürdüm bu aptl çıkartmaları kim kullanıyor diye. Kasa sahibi kullanıyormuş. Çıkartmaları söker temizlersiniz kasada büyük anlam çizik vs göremedim. Elinizden gelirse kasanın usb hub kısmızı her parçasını söküp metal aksamları atarsınız banyoya duş başlığıyla sıfır gibi olur.
Bende öyle düşündüm galiba yarın alacağım kfg varmış zaten fiyat ta makul geldi hem yakın da yarın gideyim teşekkürler herkese

Kasaya bir şeyler yapıştırmış onun da izleri hafif kalmış onlar çıkar rahat.
Cam da vesaire çizik göremedim.
Bence okey duruyor kasa.
Bencede teşekkürler

Sizce hangi durumda almaktan vazgeçmeliyim kasanın içindeki kablo geçme yerleri sanki fazla bükülmüş çok mu takılıyorum bilmiyorum stickerlar ısı ile sökülür problem olmaz birde ekstra fanları alayım mı sizce 1 tane reverse 3 tane düz fan var arkadaşda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,829
Üyeler
199,228
Son üye
soRRu

Geri