❌İndirim Bitti! Nzxt Kraken Elite 280 Rgb Rl-Kr28e-B1 - 3.299tl!

sipariş vermiştim bugün gelmiş tüm fanları ben kasadaki değiştimiştim kışın şimdi kasa değişitmreye gönlüm el vermiyor sizce ön mesh ızgaraya takıp fanlarıda sıvı soğutma bölümüne taksam thermalright assassin 120x den iyi performans verir mi? yeni aldım thermalright ı iade hakkım var bunu yapmak daha mı iyi olur sizce kasa çirkinleşir mi
Yani tamamen size kalmış. AIO'nun fanları yerine kasanın fanlarını AIO'ya mı takmayı düşünüyorsunuz? Fanlarınız nedir?

ne yapmamı önerirsiniz peki 2 si radyatör fanı kalsa 140mm biri 120mm bu olarak kalsa çok çirkin olur mu
Ben olayı anlamadım ki, radyatörü 280MM radyatör destekleyen alanınıza takın, diğer kasa fanlarınızı da boş yerlere takın. Neden çirkin olsun

Ben olayı anlamadım ki, radyatörü 280MM radyatör destekleyen alanınıza takın, diğer kasa fanlarınızı da boş yerlere takın. Neden çirkin olsun
fanların 2 si 140 mm olucak diğeri 120 mm farklı marka olacak üst taraftaki 240mm sıvı soğutma alnına da önfen çıkarttığım fanları takacağım fakat öne sıvı soğutma montajı yapmanın herhangi bir eksisi var mı bunu merak ediyorum

Ekler

• image.webp
    image.webp
    769.9 KB · Hit: 20
fanların 2 si 140 mm olucak diğeri 120 mm farklı marka olacak üst taraftaki 240mm sıvı soğutma alnına da önfen çıkarttığım fanları takacağım fakat öne sıvı soğutma montajı yapmanın herhangi bir eksisi var mı bunu merak ediyorum

Olur hocam olur, ben iki seneye yakın önde sorunsuz kullandım. Takın geçin.

çok çirkin durmuş muydu kasa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir de thermalright assasinden geçmeye feğer mi

Zamanında kasa değiştirmek istemediğim için ilk bu fotodaki 120mm ile sonrasında da 280mm lik soğutucu kullandım. Görsele sen karar ver. Diğer konuda ise ben artık kule soğutucuların zamanının geçtiğini düşünenlerdenim. Her türlü nzxt yi tercih ederim.

IMG_4583.webp

Zamanında kasa değiştirmek istemediğim için ilk bu fotodaki 120mm ile sonrasında da 280mm lik soğutucu kullandım. Görsele sen karar ver. Diğer konuda ise ben artık kule soğutucuların zamanının geçtiğini düşünenlerdenim. Her türlü nzxt yi tercih ederim.

Alıntıyı görüntüle
bunu normal farnların arkasında dönecek şekilde nasıl monte edebilirim eski kasanın fanlarını çıkartmadan görüntüyü bozmadan

bunu normal farnların arkasında dönecek şekilde nasıl monte edebilirim eski kasanın fanlarını çıkartmadan görüntüyü bozmadan
bir de bu şekilde monte ettiğimde basınçtan dolayı kasanın fanlarının bozukma ihtimali var mı

bir de bu şekilde monte ettiğimde basınçtan dolayı kasanın fanlarının bozukma ihtimali var mı
Fanlara bir şey olmaz. İlk sorunu anlamadım.

Fanlara bir şey olmaz. İlk sorunu anlamadım.
yani öndeki 3 fanı sökmeden radyatörü iki fanın arasına sadwich gibi takmayı düşündüm kasanın önündeki görüntü bozulmasın diye ama nasıl yapacağımı anlamadım tüm hevesim de gitti kasa sorunu olduğu için

Geri