50.000 TL'ye Kadar iPhone Önerisi ?

imei girdim sepete ekledim hocam kabul etti sanırım
Eklettiyse etmiştir. Senin cihaz muhtemelen türkiye cihazı bu arada. Tu/a türkiye olmalı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bi imei sorgulama yap e devletten

Eklettiyse etmiştir. Senin cihaz muhtemelen türkiye cihazı bu arada. Tu/a türkiye olmalı

Bi imei sorgulama yap e devletten
Durum: IMEI NUMARASI KAYITLI
Kaynak: Yenilenmiş Cihaz

bu ne demek hocam

Durum: IMEI NUMARASI KAYITLI
Kaynak: Yenilenmiş Cihaz

bu ne demek hocam
Bu genellikle şu anlama gelir:

• Cihaz daha önce kullanılmış olabilir.
  • Daha sonra yetkili bir yenileme merkezi tarafından test edilmiş, gerekli parçaları değiştirilmiş ve yeniden satışa sunulmuştur.
  • Türkiye'de yenilenmiş cihaz olarak satılan ürünler belirli yasal düzenlemelere tabidir.

Bu ifade tek başına cihazın kaçak, klonlanmış veya sorunlu olduğu anlamına gelmez. Aksine, IMEI'nin kayıtlı olduğunu gösterir.

chatgpt böyle diyor

Bu genellikle şu anlama gelir:

• Cihaz daha önce kullanılmış olabilir.
  • Daha sonra yetkili bir yenileme merkezi tarafından test edilmiş, gerekli parçaları değiştirilmiş ve yeniden satışa sunulmuştur.
  • Türkiye'de yenilenmiş cihaz olarak satılan ürünler belirli yasal düzenlemelere tabidir.

Bu ifade tek başına cihazın kaçak, klonlanmış veya sorunlu olduğu anlamına gelmez. Aksine, IMEI'nin kayıtlı olduğunu gösterir.

chatgpt böyle diyor
Ben kontrol etmiştim değişen parçası yok ki hocam :peeposad:

Bu fiyatta dinamik adası olan tek iphone
dinamik ada dışında hiçbir vasfı olmayan pil performansı berbat olan da tek iphone

bu satıcı ne bir de

dinamik ada dışında hiçbir vasfı olmayan pil performansı berbat olan da tek iphone

bu satıcı ne bir de
Vasfı yok cidden ben kullanıyorum pil ölü gibi bitiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,412
Üyeler
199,153
Son üye
kagannnn

Geri