Asus Tuf Vg249q5a mı Yoksa Vg249q5r Daha Az Masada Sallanır

Aeterna59

80+
Reaksiyon skoru
0
Asus tuf VG249Q5A modelini almayı düşünüyorum.Uzun zamandır monitör bakıyorum ve 5000 6000 tl arası bütçem var.Masam monteli olmadığı için biraz sallantı oluyor mouse falan çevirdiğimde bu beni rahatsız etti bu model ile VG249Q5R arasında kaldım ayaklık olarak hangisi daha sağlam olur sallantı minimum olur sizce

Asus tuf VG249Q5A modelini almayı düşünüyorum.Uzun zamandır monitör bakıyorum ve 5000 6000 tl arası bütçem var.Masam monteli olmadığı için biraz sallantı oluyor mouse falan çevirdiğimde bu beni rahatsız etti bu model ile VG249Q5R arasında kaldım ayaklık olarak hangisi daha sağlam olur sallantı minimum olur sizce
Sallantısına göre monitör alamazsın ya çok saçma

Yani sallantısına göre almıyorum aslında iki monitörde aynı özellikte ama hangisi daha dayanıklıdır ayaklığı sizce

monitör kolu almak sallantıyı çözer mi acaba

Tuf alma da ne alırsan al.

VG249Q5R daha az sallanır tabikide ama sallantiyi direk kesmek istiyorsan amortisörlü monitör kolu şart

Neden öyle dedini hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Masama uygun değiller tam hani beşik gibi sallamadığı sürece sıkıntı yok
İki kez tuf aldım ikisindede boş boş panel arızaları falan yaşadım şu an ki kullandığım vg249qml5a alalı 6 ay civarı oldu bir kaç kez ekranda çizgi çıktı gitti tam dedim iyi düzeldi bu seferde stuck piksel çıktı, zaten araştırın tuf şikayetleri meşhurdur msi ve tuf bu monitörlerin çoğu sıkıntı çıkarma potensiyeli yüksek monitörler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,647
Üyeler
199,203
Son üye
oxo768

Geri